Rob van der Leeuw in de vernieuwde optiek (Foto: Koos Bommelé)
Rob van der Leeuw in de vernieuwde optiek (Foto: Koos Bommelé)

Van der Leeuw Optiek heropent haar deuren na verbouwing brillenafdeling

Algemeen

DELFT - Al 54 jaar lang is Van der Leeuw Optiek gevestigd aan de Koornmarkt, maar stilstaan doen zij zeker niet. Rob van der Leeuw van de gelijknamige Optiek besloot dat het weer eens tijd werd om de brillenafdeling prachtig te verbouwen. Volgende week opent de brillenafdeling haar deuren.

Het begon in 1968, toen Hans van der Leeuw en zijn vrouw de stap waagden en de deuren openden van een piepklein winkeltje aan de Koornmarkt 84. Sindsdien is de winkel steeds verder gegroeid en bestaat nu uit vijf historische winkelpanden in de historische binnenstad van Delft.

Het mooiste voor ogen
“We bestaan dan wel 54 jaar, maar gaan continu met de tijd mee”, vertelt Rob. “We vinden het belangrijk om onze klanten te blijven verrassen en hen het mooiste voor de ogen te bieden. Natuurlijk op het gebied van mooie brillencollecties en innovatieve producten, maar ook met de uitstraling van onze winkel. In 2016 was de laatste grote verbouwing. Toen openden we direct naast de bekende Van der Leeuw Optiek de optiekwinkel DIJCK2. Nu was de brillenafdeling op de hoek van de Koornmarkt/Oude Langendijk aan de beurt. Deze is voorzien van een geheel nieuwe premium look. We wilden de afdeling een eigentijdse, warme en mooie uitstraling geven, die past bij wie wij zijn. Klantcontact en gastvrijheid is al sinds 1968 het belangrijkste bij wat we doen. We willen daarom een winkel creëren waar klanten zich altijd welkom en op hun gemak voelen.”

Premium Store
Premium staat bij Van der Leeuw voor gastvrijheid, comfort, innovatie en mode. Ze willen het mooiste en het beste voor ogen hebben. Ook op het gebied van technologische innovaties blijven ze voorop lopen. “Zo hebben wij sinds kort het AVA oogmeetinstrument in de winkel. Hiermee meten we ogen niet op de standaard 0,25 dioptrie, maar op maar liefst 0,01 dioptrie nauwkeurig. Door die oogmeting te verwerken in premium op maat gemaakte brillenglazen, heeft de klant nóg nauwkeuriger en haarscherp zicht. Dat zijn innovaties waar wij blij van worden!”

Feestelijke 
openingsweek
Graag nodigt Van der Leeuw zijn klanten uit om tijdens de feestelijke openingsweek van 25 februari t/m 6 maart vrijblijvend een kijkje te komen nemen en te genieten van de nieuwe ambiance. Iedereen die langskomt ontvangt een heerlijke attentie en een waardevolle coupon. Schaft u de komende weken direct een nieuwe bril aan, dan krijgt u een Google Nest Mini ter waarde van 59 euro cadeau.