<p>Van der Leeuw Optiek in Delft gaat een stap verder met n&oacute;g scherper zicht. </p>

Van der Leeuw Optiek in Delft gaat een stap verder met nóg scherper zicht.

(Foto: )

Een nieuw tijdperk van haarscherp zicht bij Van der Leeuw Optiek

DELFT - Van der Leeuw Optiek in Delft gaat een stap verder met nóg scherper zicht. Als één van de eerste opticiens in Nederland meet Van der Leeuw Optiek nu namelijk uw ogen op 0,01 dioptrie nauwkeurig in plaats van 0,25 dioptrie. Dit doen zij met behulp van het innovatieve en splinternieuwe oogmeetinstrument AVATM. Vervolgens worden de brillenglazen op 0,01 dioptrie op maat gemaakt voor de klant. Het resultaat: nóg scherper zicht.

Jarenlang onderzoek
Wat is het eerste dat u doet als u een nieuwe bril nodig heeft? Precies, u laat uw ogen meten. Zo weet u snel wat de exacte correctie is die uw ogen nodig hebben. Een oogmeting wordt al decennia lang gemeten met een nauwkeurigheid van 0,25 dioptrie. Onderzoek wijst uit, dat maar liefst 95% van de bevolking behoefte heeft aan een preciezere correctie. Met de introductie van AVA™ heeft Essilor, #1 leverancier van brillenglazen wereldwijd, na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek de standaard oogmeettechniek baanbrekend veranderd. Uw ogen worden met AVA namelijk gemeten op 0,01 dioptrie nauwkeurig in plaats van 0,25 dioptrie.

AVA als eerste beschikbaar bij Van der Leeuw Optiek
Als één van de eerste opticiens in Nederland is Van der Leeuw Optiek nu in staat uw ogen nóg preciezer te meten. “Innovatie is pas écht leuk als we het voor u laten werken. We zijn trots dat wij met AVA als één van de eerste opticiens in Nederland de klant nóg beter zicht kunnen geven”, vertelt eigenaar Rob van der Leeuw. “Uiteraard wordt deze uiterst precieze oogmeting ook exact verwerkt in de brillenglazen. Deze zijn volledig gepersonaliseerd. Onze klanten ervaren hierdoor echt ultiem scherp zicht. Dat is waar we het voor doen!”

Zelf het verschil ervaren
Van der Leeuw wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze nieuwe manier van de ogen meten. “We willen iedereen laten zien wat voor wereld van verschil AVA kan maken. Na de AVA oogmeting ziet de klant een levensechte kijksituatie, waarin de klant zelf het verschil ziet tussen brillenglazen gemeten via een standaard oogmeting en via een AVA oogmeting”, legt Van der Leeuw uit. “We nodigen u van harte uit om het zelf te komen ervaren!” Iedereen die voor een AVA oogmeting komt krijgt óók nog een mooi cadeautje.

50% korting op een 2de paar brillenglazen
Deze maand heeft Van der Leeuw Optiek ook nog een mooie actie. U ontvangt namelijk 50% korting op een 2de paar brillenglazen. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel via www.vanderleeuwoptiek.nl.

Van der Leeuw Optiek is geopend op: Maandag: 13.00 uur - 18.00 uur, Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 uur - 18.00 uur, Vrijdag: 09.00 uur - 18.00 uur & 19.00 uur - 21.00 uur, Zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur.

Meer berichten