(Foto: Guus Schoonewille)
(Foto: Guus Schoonewille)

Ontdek Inholland Delft tijdens de Open Avond!

Algemeen

DELFT - Op woensdag 7 februari opent Hogeschool Inholland Delft haar deuren voor nieuwsgierige studiekiezers en hun ouders. Van 17.00 uur tot 20.00 uur krijgen bezoekers de kans om de veelzijdige wereld van groene en technische hbo-opleidingen te verkennen. 

Hoewel de hogeschool van buitenaf imposant lijkt, wordt de binnenkant gekenmerkt door kleinschaligheid en een hechte gemeenschap. Bijna iedereen kent elkaar, wat zorgt voor een persoonlijke en vriendelijke sfeer die je direct ervaart wanneer je de Open Avond bezoekt.

Hogeschool Inholland Delft is gevestigd op de Delftse campus, waar ook de Haagse Hogeschool, de TU Delft en het bedrijfsleven onderdeel van uitmaken. Deze locatie brengt aanzienlijke voordelen met zich mee voor studenten. Zij hebben toegang tot alle faciliteiten van de TU Delft, waaronder sportfaciliteiten en de bibliotheek, waardoor ze een brede en rijke leeromgeving ervaren.

Inholland Delft is één van de vier hogescholen in Nederland die gespecialiseerd zijn in groene opleidingen. Uniek in de randstad, biedt de hogeschool een andere insteek dan vergelijkbare opleidingen in landelijk gebied. Een voorbeeld hiervan is de opleiding ‘Dier in de Duurzame Samenleving’. Hier leren studenten hoe dieren kunnen worden ingezet in een stedelijke omgeving, een benadering die aanzienlijk verschilt van de aanpak in agrarische gebieden.

Of je nu geïnteresseerd bent in tuinbouw, dieren, natuur, milieu, voeding of luchtvaarttechnologie, de Open Avond biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de diverse opleidingen en de unieke sfeer van Hogeschool Inholland Delft. Kom langs en ontdek jouw mogelijkheden in de groene wereld van hoger onderwijs! Kijk voor meer informatie op www.inholland.nl/locaties/delft.