Op zondag 17 december vindt in HAL015 Delft Vertelt plaats! (Foto: Hans Dunlop)
Op zondag 17 december vindt in HAL015 Delft Vertelt plaats! (Foto: Hans Dunlop)

Geniet van Delft Vertelt in HAL015!

Algemeen

DELFT - Op zondag 17 december is er in HAL015 een unieke voorstelling waarin persoonlijke verhalen verteld worden. Alle verhalen hebben een link met de stad en elke verteller heeft zijn/haar eigen invalshoek. Er zijn nog steeds kaarten te koop en zelfs meedoen is nog mogelijk!

Bij Delft Vertelt kunt u genieten van persoonlijke, waar gebeurde verhalen die een link hebben met Delft. Kleine overpeinzingen, absurde ontmoetingen, dingen die vorige week zijn gebeurd of in het verleden. Vaak zijn het komische situaties, maar er zijn ook verhalen die je even aan het denken zetten. Elke verteller heeft zijn/haar eigen invalshoek, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn altijd gebeurtenissen in Delft die Delftenaren zelf hebben meegemaakt. 

Meedoen
Wil jij als verteller meedoen aan Delft Vertelt? Schrijfdocenten en getrainde vertellers helpen je graag met het kiezen en uitwerken van je verhaal. Podiumervaring is hierbij niet vereist. Neem contact op via info@delftvertelt.nl. Meer informatie is te vinden op www.delftvertelt.nl