Afgelopen vrijdag werden in Delft verschillende ondernemers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Ondernemer. (Foto: Koos Bommelé)
Afgelopen vrijdag werden in Delft verschillende ondernemers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Ondernemer. (Foto: Koos Bommelé)

Dag van de Ondernemer in Delft!

Algemeen

DELFT - Afgelopen vrijdag werden in Delft verschillende ondernemers in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Ondernemer. Namens MKB-Delft werd er door Wilma Broeseliske, Corné van Kapel en Remco van Eendenburg een rondje gedaan langs meerdere Delftse bedrijven. Namens de gemeente waren wethouder Maaike Zwart en accountmanager MKB Tessa Siljee  aanwezig en namens Ondernemersvereniging Delft West was Els de la Parra van de partij.  

Op initiatief van MKB-Nederland vierde Delft op vrijdag 17 november voor het achtste jaar op rij de Dag van de Ondernemer. Door het hele land organiseerden gemeenten, branche- en andere organisaties activiteiten met en voor ondernemers, zo ook in Delft. 

Aandacht
In de ogen van MKB-Delft verdienen ondernemers in Delft respect voor hun inzet en moet er een moment zijn waarop er aandacht wordt gegeven aan het belang van onze ondernemers in de samenleving. Elk jaar worden bedrijven in verschillende Delftse gebieden bezocht door MKB en de gemeente. Afgelopen vrijdag begon het bezoekschema al vroeg in de ochtend bij de Plus aan de van Foreestweg. Vervolgens werd er een bezoek gebracht aan de DA drogist van Foreestweg, Van Putten instruments BV, Banketbakkerij Stoffer en Kindergarden Hugo de Grootstraat.

Ondernemersklimaat
De ondernemers in onze stad zorgen onder meer voor werkgelegenheid, een leefbare stad en voor welvaart. Daarom vinden MKB Delft en gemeente Delft het belangrijk om de Delftse ondernemers van onze stad te bedanken voor hun bijdrage aan de samenleving van Delft. Ook in de toekomst zullen MKB Delft en de gemeente Delft doorlopend met elkaar in gesprek blijven om het ondernemersklimaat te verbeteren.