Afbeelding

Debora Delft breidt uit!

Algemeen

DELFT- Debora Delft, Centrum voor Leven met en na Kanker, heeft haar lotgenotencontacten flinkuitgebreid en biedt nu een nog gevarieerder aanbod aan bijeenkomsten aan. Hier ontvangt iedereen met prostaatkanker, buismaagkanker, borstkanker en hematologische aandoeningen een warm welkom. 

De lotgenotenbijeenkomsten Prostaat Praat en Buismaag zijn al geruime tijd een groot succes. Prostaat Praat wordt begeleid door professionals van het Reinier de Graaf Gasthuis en een coördinator van de Prostaatkankerstichting. Buismaag Bijeenkomsten worden verzorgd door het toegewijde behandelteam van het Reinier de Graaf. 

Sinds oktober worden er bij Debora Delft ook bijeenkomsten georganiseerd door de Borstkankervereniging, onder leiding van een ervaringsdeskundige. Debora Delft is enorm verheugd dat deze vooraanstaande lotgenotenorganisaties ons hebben omarmd als hun thuisbasis en we zijn vastbesloten om het aanbod aan lotgenotenbijeenkomsten verder uit te breiden. 

Om deze bijeenkomsten mogelijk te maken, hebben we jouw hulp nodig. Als je graag een steentje wilt bijdragen, nodigen we je van harte uit om je aan te melden als vrijwilliger. 

Bij Debora Delft, hét ontmoetingscentrum voor mensen met kanker, ex-patiënten, hun dierbaren(familie, vrienden, buren) en nabestaanden, heerst een informele sfeer. Loop gerust binnen voor een kopje koffie of thee en een inspirerend gesprek. Samen staan we sterk in onze strijd tegen kanker. 

Lees onze advertentie elders in deze krant. Kijk op www.debora.nu of bel 015-257 27 67.