De partners van Inloophuis Debora kwamen vorige week bijeen in Grandcafé De Sjees. (foto: Koos Bommelé)
De partners van Inloophuis Debora kwamen vorige week bijeen in Grandcafé De Sjees. (foto: Koos Bommelé)

Kanker, en dan? Dan is er Inloophuis Debora. Mede dankzij de partners

sport

DELFT – Inloophuis Debora is er vijf dagen per week voor mensen met kanker en hun naasten. Zij vinden hier aan de Aart van der Leeuwlaan 9 in Delft warmte, troost, een plek om lotgenoten te ontmoeten en activiteiten. Dat kost geld, maar gelukkig telt de Debora Partnership Club al zo'n honderd leden.

Zij dragen elk jaar een steentje bij. Ze betalen en vaste bijdrage als lidmaatschap van die Debora Partnership Club. Eén keer per jaar komen zij bijeen voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Die was vorige week donderdagavond in Grand Café De Sjees, waar zij gastvrij werden ontvangen door Nachtburgemeester Leo Quack.
Even later was het woord aan Paul Friskes, voorzitter van de Debora Partnership Club. Hij praatte de aanwezigen bij over het laatste nieuws rond Inloophuis Debora de gang van zaken rond de Debora Partnership Club. Bovenal bedankte hij de ondernemers weer voor hun steun en betrokkenheid en heette hij enkele nieuwe partners welkom. Daarna volgde een 2 minuten durende filmpje, gemaakt door zijn vrouw Anneke Friskes. De aanwezigen zagen zodoende beelden van het inloophuis, ondersteund door bijpassende en indringende muziek. "Dat was erg indrukwekkend", vertelt Magda den Dulk van de Debora Partnership Club.

Vanaf het eerste uur
Ze vond het sowieso een fantastische bijeenkomst. "Sommige ondernemers en bedrijven ondersteunen ons al vanaf het eerste uur. Stuk voor stuk ondernemers met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Nu we heel wat jaren en evenveel netwerkbijeenkomsten verder zijn, merk je dat iedereen elkaar steeds beter kent en we één grote familie aan het worden zijn." Onder het genot van een hapje en drankje beleefden ze ook nu weer met elkaar een gezellige avond.
Die partners zijn reuze belangrijk, benadrukt Den Dulk. "Zonder partners geen inloophuis. Net als dat er zonder de vrijwilligers en de gasten geen inloophuis zou zijn. We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel bedrijven ons steunen en ons zo'n warm hart toedragen. Ook zij die donderdag niet naar De Sjees konden komen."

Meer informatie
Ook interesse om partner van het inloophuis te worden? Mail dan naar magdadendulk@gmail.com of paul@friskes.nl. Zie verder voor meer informatie over Inloophuis Debora de website www.inloophuisdebora.nl.