De Werk Kosten Regeling volgt Fietsplan op bij Van der Plank Tweewielers

  advertenties

Editie: Week 49, Jaargang 22 |

De Werk Kosten Regeling volgt Fietsplan op bij Van der Plank Tweewielers

DELFT – De afgelopen jaren hebben veel mensen dankbaar gebruik gemaakt van Fietsplan. Een aantrekkelijke manier om voordelig een fiets aan te schaffen vanwege het fiscale voordeel. Ook bij Van der Plank Tweewielers zijn veel fietsen volgens de regeling Fietsplan verkocht.
De laatste ronde van Fietsplan is ingegaan. De huidige regeling stopt namelijk per 1 januari 2015. Juist om die reden verwacht Reinier Kielema een heleboel bezoekers in de rijwielspeciaalzaak. “De regeling verdwijnt trouwens niet helemaal”, laat hij weten. “Er komt een andere regeling in een nieuw jasje met de naam Werk Kosten Regeling. Als de werkgever bereid is hieraan mee te werken, dan blijft er budget over binnen het voordeel dat je hebt.”
Overigens is er ook nog buiten de WKR om de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen, namelijk via Fietslease. Ook weer een regeling die je via de werkgever kunt afsluiten. Er is geen limiet aan de aanschafwaarde bij Fietslease. De werknemer kan helemaal zelf kiezen wat voor fiets hij wil hebben, plus de full-operational lease waarbij alles is afgedekt. “De werkgever biedt de fiets aan, hij staat garant, maar het kost hem geen budget van zijn WKR. Een administratieve handeling die de werkgever geen stuiver extra kost. Uiteraard kunnen wij op de locatie van de werkgever een demo en verdere uitleg geven van Fietsplan, WKR en Fietslease.”
Van der Plank Tweewielers heeft al sinds tien jaar een dartshop in de winkel, de grootste van Delft. Van 18 december tot en met 4 januari a.s. vindt in Engeland het William Hill World Darts Championship plaats (voorheen stond dit toernooi bekend als het Ladbrokes World Darts Championship). Krijg je zelf de smaak te pakken? Hier is alles verkrijgbaar, van flight tot complete dartbaan! Uiteraard is er voor de leden van Darts In Delft extra voordeel. Op vertoon van de lidmaatschapspas krijg je namelijk 10 procent korting op alle aankopen in de dartshop.
Bedrijf: Van der Plank Tweewielers
Adres:  Papsouwselaan 135
Telefoon: (015) 212 25 05
Internet: www.vdplanktweewielers.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1