Afbeelding

Hotel Royal Bridges is de nieuwe Delftse broer van Hotel Bridges House

advertenties

Editie: Week 40, Jaargang 22 |

DELFT – Veel Delftenaren zal Hotel de Ark wel bekend in de oren klinken. Op de plaats waar dat hotel was gevestigd, aan de Koornmarkt, is nu een nieuw statig hotel gekomen. Dit hotel heeft de naam Hotel Royal Bridges. Het is een nieuwe broer van Hotel Bridges House, dat al weer twee jaar lang aan de Oude Delft is gevestigd. De stad Delft is een prachtig nieuw hotel rijker in een Rijksmonument.

Waar Hotel Bridges House meer een huiskamerhotel is, wordt Hotel Royal Bridges benoemd als een volwaardig vier sterren hotel, dat vier panden beslaat en in totaal dertig kamers telt. De zaak wordt geleid door Robbert Willemse en John Verhoef. “De hotels aan de Oude Delft en ons nieuwe hotel aan de Koornmarkt horen wel een beetje bij elkaar”, geeft hij aan. “Ik kom daar zelf ook vandaan, maar het wordt alleen voortgezet door mijn zwager John. Oorspronkelijk komen we allemaal bij De Kromme vandaan, waar Niels en Stephan nog steeds aan het roer staan. Uiteraard verwijzen wij onze gasten graag door naar De Kromme om lekker te gaan eten.”
Het heeft ruim drie maanden geduurd om het oude Rijksmonument volledig te renoveren. Alles is gedurende die periode heel grondig aangepakt en het resultaat mag er zijn! Je betreedt het hotel en komt via de balie in een prachtige ontbijtruimte met plaats voor vijftig personen. Blikvanger is de stijlvolle oude trap, die na de renovatie weer in gebruik is genomen. “Het is toch zonde dat die prachtige trap in het vorige hotel helemaal niet gebruikt werd?” aldus Robbert.
Aan de voorkant bevinden zich de appartementen voor een wat langer verblijf. Het hotel beschikt verder over luxe standaard kamers, voorzien van een boxspring met een flatscreen, een bad en een douche. De meest luxueuze kamers zijn de suites, voorzien van een boxspring met een flatscreen, een zithoek, een jacuzzi en een sauna. In alle hotelkamers is er draadloos internet aanwezig. “Een verblijf in ons hotel is inclusief een luxe ontbijtbuffet met life and cooking”, vertelt Robbert. “Het restaurant beneden wordt alleen gebruikt voor het ontbijtbuffet, dat van 7.00 uur tot 11.00 uur plaats vindt. Zo uitgebreid als je van een gedegen vier sterren hotel mag verwachten, maar niet heel chic hoor. We zijn een hotel voor iedereen, dus je krijgt hier wat je thuis ook aan luxe en comfort verwacht.”
Hotel Royal Bridges bestaat uit vier prachtige gerenoveerde oude gebouwen, aan één van de mooiste grachten van Delft, alle luxe van de binnenstad op loopafstand en vooral ook een zeldzame beschutte binnentuin. Een unieke locatie in de binnenstad van Delft. “We proberen alles lekker Delfts en in de stad te houden”, geeft hij aan. “Zodat iedereen kennis kan maken met onze geweldige stad. We werken nauw samen met het TIP, bij dit Toeristen Informatie Punt kunnen toeristen alle leuke trekpleisters van de stad ontdekken en leuke arrangementen boeken.”

Hotel Royal Bridges wordt op vrijdag 31 oktober a.s. officieel geopend. Bedrijven, buren langs de gracht, secretaressen en alle anderen zijn dan van harte uitgenodigd voor een rondleiding onder het genot van een hapje en een drankje.

Hotel Royal Bridges vindt u aan de Koornmarkt 55-65, telefoon: (015) 364 37 87, internet: www.royalbridges.nl en email: info@royalbridges.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12