Ronald Roepman (rechts) en Martijn Sinnema van Roepman Makelaardij staan klaar om u te helpen met het vinden van uw droomhuis.
Ronald Roepman (rechts) en Martijn Sinnema van Roepman Makelaardij staan klaar om u te helpen met het vinden van uw droomhuis.

Juist nu een woning aankopen?

wonen

DELFT- Er is de afgelopen maand veel gebeurd op de woningmarkt. Dagelijks haalt het de krantenkoppen nog. De ene keer daalt de markt. Kort daarop zien we onze minister Hugo de Jonge weer op de tv verschijnen, waar hij uitlegt dat de verkoop van nieuwbouw woningen stagneert. Kortom: de schaarste is de komende jaren niet zomaar opgelost. Recent publiceerde de Telegraaf weer een artikel dat de woningprijzen wellicht gaan stijgen. Waar ligt nu de waarheid. Wij als Roepman Makelaardij hebben dagelijks contact met de woningmarkt. Wij kunnen u alle ins en outs vertellen. Ook hoe wij erin staan. 

Aankoopmakelaar
Nog meer dan vroeger is de kennis van een NVM makelaar als aankoopmakelaar wenselijk. Deze ontzorgt je tijdens het hele aankoopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning, en daar komt meer bij kijken dan je in eerste instantie verwacht. Roepman Makelaardij biedt u deze service!

U wilt een woning kopen...
Wanneer u op zoek gaat naar een woning zult u waarschijnlijk diverse makelaars raadplegen om te kijken of zij een woning in de verkoop hebben, welke voldoet aan uw wensen. Echter, wat veel mensen zich niet realiseren, is dat deze makelaars in opdracht werken van de verkoper en proberen deze woning tegen de hoogst mogelijke prijs en de meest gunstige condities voor de verkoper te verkopen.

No cure no pay
Stel uzelf sterk op en schakel uw eigen NVM-makelaar in, die niet de belangen van de verkopende partij behartigt, maar juist die van u! Met onze aankoopservice bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gecertificeerde makelaar, welke u gedurende het gehele aankoopkooptraject begeleidt: vanaf de zoektocht tot en met de overdracht bij de notaris. Extra aandacht wordt hierbij gevestigd op de bouwkundige staat, de wettelijke onderzoeksplicht van de koper en de uiteindelijke prijsonderhandelingen. Uiteraard begeleiden wij u op basis van het no cure no pay principe: pas bij de overdracht van uw nieuwe woning verrekenen wij de met u overeengekomen makelaarscourtage.

Op zoek naar de ideale woning?
Het kopen van een woning is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid, maar wel voor Ronald Roepman van Roepman Makelaardij ! Wij bieden u een aankoopservice waarin wij u actief begeleiden bij het kopen van uw droomhuis. Zo neemt u geen overhaaste beslissingen. Niet alleen gezien de financiële consequenties die daaraan verbonden zijn, maar u vindt ook gemakkelijker de woning waarnaar u op zoek bent.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.

Contact
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl
Open: ma. t/m vr. 9.00 uur -17.15 uur.