Bij Roepman Makelaardij staat men klaar met deskundig advies over kopen op een aan veranderingen onderhevige woningmarkt
Bij Roepman Makelaardij staat men klaar met deskundig advies over kopen op een aan veranderingen onderhevige woningmarkt

Nieuwbouw in het slob?

wonen

DELFT- Het is inmiddels bekend dat de woningmarkt aan het veranderen is. Prijzen zijn licht gedaald en het woningaanbod is gestegen. Ook stagneert de verkoop van het aantal nieuwbouw woningen door terughoudendheid van de koper, die zich afvraagt wat de woning gaat opleveren over 1,5 tot 2 jaar, veelal de tijd die nodig is vanaf het moment van kopen tot dat van oplevering. Een deskundige nodig die u een goed advies kan geven over de (ver) koop van uw woning?  Wij van Roepman Makelaardij aan de Molslaan 43 zijn er trots op om als NVM Makelaar onze diensten aan te kunnen bieden.

Roepman Makelaardij beschikt over gedegen vakkennis en enthousiasme, en een zorgvuldige, persoonlijke begeleiding waarbij uw uitgangspunten voorop staan. Als ervaren makelaars zijn wij al jaren actief in de woningmarkt in de regio Delft en wijdere omgeving. Met onze zeer actuele database en rechtstreekse aansluiting op het Kadaster zijn wij continue op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de woningmarkt. Professioneel, deskundig, integer en laagdrempelig zijn slechts enkele kenmerken die volgens onze opdrachtgevers van toepassing zijn op onze dienstverlening. Naast aan- en verkoop van woningen bent u bij ons ook op het juiste adres voor al uw taxaties. Roepman Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en onze makelaars staan ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoed Cert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs: een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Overige voordelen Roepman Makelaardij
Interessante makelaarscourtage over de uiteindelijk gerealiseerde verkoopprijs, welke pas verrekend wordt op de datum van de notariële eigendomsoverdracht; Naast onze eigen website wordt uw woning uitgebreid met digitale foto’s (regulier en 360 graden) en info geplaatst op de best bekeken internetsites Funda en Jaap.nl. Hierdoor ontgaat geen enkele woningzoekende uw woning en wordt deze automatisch opgenomen in databestanden van collega-makelaars; Onbeperkt aantal professionele verkoopbrochures, voorzien van diverse foto’s, plattegronden en beschrijving; Full color raampresentatie, ook op TV, in onze prominente etalage in de binnenstad van Delft; Plaatsing op Funda (360 graden foto’s, video, plattegrond 2D/3D formaat en Nen meetrapport. Middels onze database en online verbindingen met het Kadaster houden wij de waardeontwikkeling van uw woning nauwlettend in de gaten en zijn wij in staat de beste verkoopprijs voor u te realiseren; Als Register Makelaar en Taxateur (RM) en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij onderworpen aan permanente educatie en kunt u desgewenst een beroep doen op een onafhankelijke tucht-/geschillencommissie.