Afbeelding

Eerste handtekeningen gezet voor woningbouwproject Landrijk 1

wonen

Editie: Week 25, Jaargang 23 |

De eerste kopers van een woning in het project Landrijk 1 in Pijnacker ondertekenden afgelopen week enthousiast de koopovereenkomst.

DELFT – Project Landrijk 1 is een woningbouwproject in het nieuwe woongebied Ackerswoude in Pijnacker. Hiervoor is afgelopen week de eerste koop- en aannemingsovereenkomst ondertekend. De enthousiaste kopers ondertekenden de overeenkomst bij Ruseler Makelaars in Pijnacker. Het paar is dolblij met de koop van de nieuw te bouwen woning.

De komende weken worden meerdere handtekeningen gezet. Het plan bestaat uit verschillende typen rijwoningen, ruime twee-onder-één-kapwoningen, luxe semibungalows en riante vrijstaande woningen.
De inschrijving op project Landrijk 1 overtrof alle verwachtingen. Carin Mooijman van Ruseler Makelaars deelt mee, dat bijna alle van de 39 woningen onder optie staan. Beide makelaars, Ruseler en WVK, zijn dan ook zeer tevreden met de enorme belangstelling. 

Het plan Landrijk fase 1 kent statige herenhuizen met breedtes variërend van 6.00 tot 6.60 meter, praktische semibungalows waarin mensen gelijkvloers kunnen wonen, riante twee-onder-één-kapwoningen en tot slot luxe, vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gelegen rondom een eigen erf.
De compleetheid van de woningen maakt ze kwalitatief en prijstechnisch zeer interessant. Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen echter ook flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etcetera. Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op!
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.landrijk-pijnacker.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler Makelaars in Pijnacker via (015) 369 81 24 of WVK Makelaars in Nootdorp via (015) 310 99 48.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12