Huis te koop: Soesterberghof 132, Nootdorp

  wonen

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

NOOTDORP – Annelies de Wit woont sinds de oplevering in 2008 samen met haar partner Jack Heijstek in dit luxueuze appartement in Nootdorp. Ze kwamen uit een leuke buurt in Den Haag, maar waren toe aan een wat rustiger buurt en die vonden ze hier in de vliegeniersbuurt in Nootdorp. “Een nieuwbouwhofje met veel rust, een prachtig uitzicht en een leuk sociaal contact tussen de bewoners”, legt Annelies uit.
Het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag van een schitterend complex met een lift, dat omgeven is door water en groene singels. Een aantal complexen omsluiten een leuke speelweide, met veel groen rondom. Het Soeserberghof ligt heel gunstig, precies aan de Nootdorpse kant van de grens met Den Haag. Centraal gelegen in de Randstad. Uitvalswegen zijn dus heel makkelijk en snel bereikbaar. “We wonen hier inderdaad gemoedelijk, rustiger en het voelt een stuk veiliger”, vertelt Annelies.
Toen zij en haar partner Jack hier kwamen wonen, hebben ze een aantal veranderingen aan laten brengen. De woning werd casco opgeleverd. Zij hebben er voor gekozen om een heel grote woonkamer te creëren, door twee wanden uit de oorspronkelijke woonkamer te laten verwijderen. Hierdoor is er inderdaad een schitterende, grote woonkamer ontstaan, met een apart zitgedeelte en een apart eetgedeelte vlakbij de half open keuken. De ruime woonkamer is 5,50 bij 5,70 meter en het eetgedeelte is 5,50 bij 5,90 meter. De open keuken is 1,30 bij 2,20 meter, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Te weten een inductie kookplaat met recirculatiekap, een vaatwasser, een koelkast en een combimagnetron. “We wilden zo veel mogelijk leefruimte in huis”, vertelt Annelies. “Ook in de gang hebben we een muur weg laten breken. Hierdoor hebben we nog een mooie extra hoek in de woonkamer in kunnen richten als een werkruimte voor onze computer.”
Het hele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Het zonnige balkon is circa 1,80 bij 5 meter en biedt u een heerlijk plekje om van de zon te genieten. “We hebben een prachtig uitzicht vanaf een inpandig balkon”, vertelt Annelies. “Je kijkt prachtig het hofje in en je kunt daar heerlijk in de zon zitten. Het appartement is zo goed geïsoleerd, dat de woonkamer altijd lekker warm is. De slaapkamers blijven, ook in de zomermaanden lekker koel.”
Er zijn twee slaapkamers van 4,40 bij 3,20 meter en 5,50 bij 2,20 meter. De toiletruimte met een vrijdragend closet en een fontein is geheel betegeld. De badkamer heeft een whirlpool ligbad, een douchecabine en een wastafelmeubel. In de inpandige berging bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger. “Het is leuk dat in dit complex jong en oud door elkaar heen woont”, vertelt Annelies. “Je hebt hier genoeg privacy, maar kunt ook gezellig contact opzoeken. Je woont hier met alle winkelcentra dichtbij, zoals De Parade, het winkelcentrum van Ypenburg en met twee tramlijnen ben je ook snel in Den Haag.”
Een parkeerprobleem heb je nooit als je in dit appartement woont. Beneden is er namelijk een inpandige, afgesloten parkeergarage, waar je makkelijk je auto kwijt kunt. Ook is er een centrale fietsenstalling. De maandelijkse bijdrage aan de actieve VvE bedraagt 167 euro per maand.

De vraagprijs voor deze woning is 319.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: AV Makelaars, (015) 889 50 72 of www.avmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1