Begin van de bouw van Parel aan de Schie

  wonen

Editie: Week 42, Jaargang 22 |

Over circa anderhalf jaar is het luxueuze appartementencomplex Parel aan de Schie aan de Nieuwelaan klaar, verwacht Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

DELFT – De afgelopen maanden is Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor de bouw van het luxueuze appartementencomplex Parel aan de Schie in Delft. Dat is goed nieuws, want naar verwachting kan de bouw van de appartementen  aan het einde van dit jaar aanvangen.

Waar zich nu nog het voormalige CWI-gebouw bevindt, worden veertien luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht over de Schie. Ieder appartement heeft een ruime living met een breed uitzicht over de Schie en aan de andere zijde op de Oostpoort. Verder beschikken alle appartementen over een inpandige berging en bijna allemaal over een balkon met veelal gunstige zonligging. Bijzonder aan deze appartementen is het feit dat deze, na een herontwikkeling, stuk voor stuk zijn ontworpen met de kopers. Hierdoor zijn er veertien unieke parels ontstaan.
De sloop van het voormalige CWI-gebouw aan de Nieuwelaan 178 gaat vanaf 27 oktober a.s. beginnen. Zo kan nog voor het einde van het jaar de eerste paal voor het nieuwe project de grond in geslagen worden. Momenteel vindt de sondering plaats met behulp van de mini-rups. Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling verwacht circa anderhalf jaar bezig te zijn met de bouw van het complex.
Er is al 60 procent van de appartementen verkocht. Er zijn nog vijf Parels beschikbaar. Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om de types Tahiti, Mabé en Cultivé naar eigen wensen in te delen. Hierbij biedt van Mierlo Bouw & Ontwikkeling ‘All-In Wonen’ aan, met een luxe keuken inclusief inbouwapparatuur, een moderne badkamer met sanitair en tegelwerk, wand- en vloerafwerking. Alleen uw meubels nog en het genieten van het uitzicht kan beginnen. Kijk voor meer informatie op www.parelaandeschie.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1