Wie maakt met ons Het Straatje?

  wonen

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

DELFT – In de Coendersbuurt in Nieuw Delft bepalen de toekomstige bewoners hoe deze nieuwe wijk eruit komt te zien. Recentelijk gingen hier de eerste zelfbouwkavels in verkoop. Een ander bijzonder nieuwbouwproject in deze buurt gaat donderdag 6 november a.s. in verkoop: Het Straatje! Met 22 zelf samen te stellen ééngezinswoningen.
Het Straatje! is een legodoos met bouwstenen aan de hand waarvan de toekomstige eigenaar zijn droomhuis samenstelt. De basis is een drielaags woonhuis met 138 vierkante meter woonoppervlakte. Deze woning is uit te breiden met een vierde woonlaag. Bij nieuwbouw bepaal je meestal zelf de indeling van de woning. Dat is immers één van de voordelen van nieuwbouw: die ene slaapkamer groter maken, zodat er een inloopkast in past, een tweede douche op zolder maken of een groot kookeiland creëren in de woonkeuken. In Het Straatje! kan dit ook allemaal. Doordat de ‘Straatjeswoningen’ boven een half verdiepte parkeergarage liggen, heeft de woning op de begane grond een vide. Hierdoor krijg je een heel bijzondere hoge en lichte ruimte die zich leent voor een unieke woonplek.
Maar in Het Straatje! kiest de toekomstige bewoner niet alleen de binnenkant, ook is hij ‘architect’ van de buitenkant van de woning. Zo kan men kiezen uit zes prachtige gevels, van een bijna volledige glazen en strakke gevel, modern herenhuis, stoer pakhuis of oud-Hollandse trapgevelwoning. De gekozen gevel kan men vervolgens helemaal op eigen smaak brengen met de favoriete baksteenkleur en gevelaccessoires. Denk daarbij aan een natuurstenen plint, erkerraam, daklijsten, Frans balkon etcetera.
Het Straatje! is een moderne weerspiegeling van de prachtige historische Delftse binnenstad. Ontwikkelaars Heijmans & ERA Contour hebben zich dan ook laten inspireren door het beroemde straatje van de Delftse Meester Johannes Vermeer en een vertaling gemaakt naar vandaag de dag. Het resultaat mag er wezen: In Het Straatje! is het intiem wonen met een echt stedelijke sfeer, maar dan wel heel comfortabel, modern en duurzaam. En natuurlijk met veel afwisseling in het gevelbeeld. Want ook in de 16e eeuw bepaalde de eigenaar zelf hoe het huis eruit kwam te zien. En dat is vandaag de dag niet anders!
Verkoopmanifestatie
Op 6 november a.s. is de eerste verkoopmanifestatie van 22 bijzondere gezinswoningen, vanaf 138 vierkante meter met dekterras van circa 47 vierkante meter.  De woningen zijn verkrijgbaar vanaf 345.000 euro V.O.N. inclusief grond. Belangstellenden zijn welkom tussen 18.00 en 20.00 uur in Loods015 aan de Nijverheidsstraat 7 in Delft. Meer informatie staat op www.hetstraatje.nl. Ook is er een facebookpagina. Verkopend makelaar is Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, telefoon (015) 212 52 88.
Fotobijschrift: Het Straatje! in de Coendersbuurt gaat 22 zelf samen te stellen ééngezinswoningen tellen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1