Kopen in de Buitenhof, daar zit muziek in

  wonen

Editie: Week 40, Jaargang 22 |

DELFT – Wooncorporatie Woonbron start op zaterdag 11 oktober a.s. met de verkoop van ruime, aantrekkelijk geprijsde vier- en vijfkamer woningen in de wijk Buitenhof. Een unieke kans voor geïnteresseerde kopers die zich een hypotheek van rond de ton kunnen veroorloven. Met de huidige rentestand koop je voor een maandelijkse hypotheeklast van ongeveer 345 euro veel vierkante meters. Interessant is ook de terugkoopregeling. Bij een verhuizing koopt Woonbron de woning gegarandeerd binnen drie maanden terug. Kortom: kopen in de Buitenhof, daar zit muziek in.

Wonen op de begane grond met een tuin of juist op een etage met een balkon, er is voor elk wat wils. De woningen staan verspreid in de Gillisbuurt. Elk appartementencomplex telt vier verdiepingen, heeft een afgesloten portiek en lift. De gebruiksoppervlakte van de vier- en vijfkamer appartementen is 85 vierkante meter, respectievelijk 91 vierkante meter. Er zijn twee koopmogelijkheden: Koopcomfort of Koopgarant. De Koopcomfort-regeling is bijna hetzelfde als gewone verkoop. Je betaalt de marktprijs en bij verkoop profiteer je volledig van een eventuele winst of draag je zelf het risico bij een eventuele waardedaling. Het grote verschil zit in de terugkoopgarantie. Als je gaat verhuizen, koopt Woonbron de woning gegarandeerd binnen drie maanden van je terug. Een onafhankelijk taxateur stelt dan de verkoopprijs vast. Met Koopgarant krijg je 15 procent korting op de marktwaarde van de woning. Ook hier geldt de terugkoopregeling. De koper draagt 77,5 procent van de winst of het verlies en Woonbron de overige 22,5 procent. Kortom je koopt met zekerheid.
Woonbron Makelaars geeft graag meer informatie over de woning en de mogelijkheden. Bel hiervoor naar (010) 280 11 00. Een verkoopbrochure is op aanvraag beschikbaar of te downloaden op www.woonbronmakelaars.nl.

Open dag
Wie een indruk van de woning wil krijgen, is van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 11 oktober a.s. van 10.00 tot 13.00 uur in de modelwoning aan de Schubertlaan 108. De modelwoning is daarna op afspraak te bezichtigen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1