Het trotse team van Van Daal Makelaardij in een toepasselijke entourage: de moderne variant van Delftsblauw in het complex Poortmeesters
Het trotse team van Van Daal Makelaardij in een toepasselijke entourage: de moderne variant van Delftsblauw in het complex Poortmeesters

Schrijf je in voor Woning Waarde Weken

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij heeft altijd een interessant en divers woning aanbod, nieuwbouwhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed. Behalve als verkoopmakelaar en taxateur, is de makelaar ook dagelijks adviseur van kopers in de rol van NVM aankoopmakelaar.

Aktie Woning Waarde Weken
Van Daal Makelaardij organiseert deze maand de Woning Waarde Weken. Vorig jaar hebben veel woningeigenaren gebruik gemaakt van deze sympathieke actie waarmee je, ook als je nog geen concrete verkoopplannen hebt, gratis te weten kunt komen wat de waarde is van jouw huis. Wil je weten of dit het moment is om je huis te verkopen? Via de website van de makelaar maar natuurlijk ook telefonisch kun je een verzoek doen om een afspraak te maken. De makelaar komt nadat je een afspraak hebt gemaakt geheel vrijblijvend langs om je huis te bekijken, het op te meten en te waarderen. De inschatting van de waarde wordt medegedeeld en later toegestuurd. Op de website van Van Daal geef je je gemakkelijk op voor een afspraak. Op de homepage valt meteen de actie op en met één druk op de actieknop kom je bij het inschrijfformulier terecht.

Open Huis
Op 6 april a.s. is er weer de NVM Open Huizen Dag, waarop je zonder afspraak tussen 11.00 uur en 15.00 uur de deelnemende woningen kunt bezoeken. Een ideale dag voor huizenzoekers, maar ook verkopers om zich te oriënteren! Heb je verkoopplannen en wil je weten wat een goede periode is om je huis te koop te zetten? In dat geval is de open huizen dag misschien wel een mooi moment. Je kunt je nu nog aanmelden via ons kantoor voor het open huis.

Energielabel A?
Als je overweegt om dit jaar te verhuizen is het een goed idee om nu alvast een energielabel te laten maken. Je kunt ook met een makelaar van Van Daal Makelaardij overleggen wat je kunt doen om jouw label te verbeteren. Met een gunstiger label kun je namelijk de verkoopbaarheid van je huis verbeteren. Wij checken dit samen met een energielabel adviseur waardoor je wellicht met kleine aanpassingen en toevoegingen aan je huis nu, straks een veel beter label kunt krijgen. Op de website van de makelaar kun je overigens snel een energielabel aanvragen.

NVM Aankoopmakelaar
Vraag en aanbod bepalen de prijs van een product. Op de woningmarkt is dat niet anders. Het gaat wel om veel geld. Dan is het wel zo prettig als een NVM-aankoopmakelaar je begeleidt en ontzorgt tijdens het hele koopproces en je helpt bij alle stappen van het aankopen van een woning. Zo krijg je te maken met een onderzoeksplicht, allerlei juridische zaken, het energielabel, mogelijk een bouwkundige keuring en niet te vergeten het doen van een verantwoord bod. Met een NVM Aankoopmakelaar heb je een ervaren deskundige aan je zijde die jouw belang als koper dient. Makelaar Jan-Paul van Daal: “Wij spreken altijd van tevoren met kopers af welke diensten ze gaan afnemen en wat de aankoopbegeleiding kost.”

Contact
Ook voor alle andere vragen op het gebied van wonen kun je terecht bij de makelaars van:

Van Daal Makelaardij;
Voldersgracht 33;
2611 EV Delft;
015-2127300;
info@vandaalmakelaardij.nl;
www.vandaalmakelaardij.nl;
Open: ma. t/m vr. 8.45-17.15 u.,
za. 10-15 u.