Makelaar Ronald Roepman adviseert u graag over de aankoopservice van zijn kantoor.
Makelaar Ronald Roepman adviseert u graag over de aankoopservice van zijn kantoor.

Aankoopmakelaar onontbeerlijk bij overbieden

wonen

DELFT- Wij zien de laatste weken steeds meer dat er weer meer overboden wordt op woningen in Delft en directe omgeving. De consument is er steeds meer van overtuigd dat de schaarste aan zal blijven en vertaalt dat in hogere biedingen. Zo zien wij dat woningen tot 500.000 euro op veel belangstelling kunnen rekenen. De tijd van prijsdalingen in dit segment lijkt over te zijn. Juist in deze tijd denk ik, Ronald Roepman, dat wij als NVM makelaar de koper van een woning kunnen behoeden voor verkeerde beslissingen. Ik leg u dan ook graag uit hoe wij u als Roepman Makelaardij van dienst kunnen zijn bij de aankoop van uw woning.

U wilt een woning kopen…
Wanneer u op zoek gaat naar een woning zult u waarschijnlijk diverse makelaars raadplegen om te kijken of zij een woning in de verkoop hebben welke voldoet aan uw wensen. Echter, wat veel mensen zich niet realiseren is dat deze makelaars in opdracht werken van de verkoper en proberen deze woning tegen de hoogst mogelijke prijs en de meest gunstige condities voor de verkoper te verkopen.

Voor u!
Stel uzelf sterk op en schakel ons als Roepman Makelaardij als uw eigen NVM-makelaar in, welke niet de belangen van de verkopende partij behartigt, maar juist die van u! Met onze aankoopservice bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gecertificeerde makelaar, welke u gedurende het gehele aankoopkooptraject begeleidt: vanaf de zoektocht tot en met de overdracht bij de notaris. Extra aandacht wordt hierbij gevestigd op de bouwkundige staat, de wettelijke onderzoeksplicht van de koper en de uiteindelijke prijsonderhandelingen. Uiteraard begeleiden wij u op basis van het no cure - no pay principe: pas bij de overdracht van uw nieuwe woning verrekenen wij de met u overeengekomen makelaars courtage.Wij hanteren hiervoor een scherp en vast tarief.

Op zoek naar de ideale woning?
Het kopen van een woning is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid, maar wel voor Ronald Roepman van Roepman Makelaardij! Wij bieden u een aankoopservice waarin wij u actief begeleiden bij het kopen van uw droomhuis. Zo neemt u geen overhaaste beslissingen, niet alleen gezien de financiële consequenties die daaraan verbonden zijn, maar vindt u ook gemakkelijker de woning waarnaar u op zoek bent. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.

Contact
Roepman Makelaardij;
Molslaan 43;
2611 RJ Delft;
015-2134134;
www.roepman.nl