Ronald Roepman gaat graag met u in gesprek over de (ver)koop van uw woning.
Ronald Roepman gaat graag met u in gesprek over de (ver)koop van uw woning.

Roepman: lichte prijsstijging in woningmarkt

wonen

DELFT- Het woningaanbod is de laatste maanden iets toe genomen en de prijzen zijn licht gedaald. Makelaar Ronald Roepman moet helaas in de praktijk constateren dat voor het woningaanbod tot 450.000 euro een omslagpunt te constateren is. “Zo zien we dat er nog steeds weinig te koop is in dit prijssegment en de vraag zeer hoog is. Ik kan dan ook niet anders constateren dat de prijzen in dit segment aan het stijgen zijn en dat er in een aantal gevallen meer betaald wordt dan de vraagprijs.”

“U heeft juist in deze tijd een deskundige nodig die u een goed advies kan geven over de (ver) koop van uw woning. Wij zijn er trots op om als NVM Makelaar onze diensten aan te kunnen bieden. Wij, van Roepman Makelaardij, zijn ons ervan bewust dat ook u hoge eisen stelt aan de mensen die u begeleiden met de verkoop van uw woning of ondersteunen in de zoektocht naar uw droomhuis waarin u zich prettig voelt. Roepman Makelaardij zal door gedegen vakkennis en enthousiasme haar uiterste best doen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen, door een zorgvuldige, persoonlijke begeleiding waarbij uw uitgangspunten voorop staan.
Als ervaren makelaars zijn wij al jaren actief in de woningmarkt in de regio Delft en wijdere omgeving. Met onze zeer actuele database en rechtstreekse aansluiting op het Kadaster zijn wij continue op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de woningmarkt.”
Professioneel, deskundig, integer en laagdrempelig zijn slechts enkele kenmerken die volgens onze opdrachtgevers van toepassing zijn op onze dienstverlening. Naast aan- en verkoop van woningen bent u bij ons ook op het juiste adres voor al uw taxaties. Roepman Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en onze makelaars staan ingeschreven in het register van de Stichting Vastgoed Cert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

De voordelen van Roepman Makelaardij
Interessante makelaarscourtage over de uiteindelijk gerealiseerde verkoopprijs, welke pas verrekend wordt op de datum van de notariële eigendomsoverdracht.
Roepman Makelaardij is al vele jaren actief in de regio en is nog steeds gericht op een uitstekende service die u van een Register Makelaar Taxateur (RM) mag verwachten.
Naast onze eigen website wordt uw woning uitgebreid met digitale foto’s (regulier en 360 graden) en info geplaatst op de best bekeken internetsites Funda en Jaap.nl. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat geen enkele woningzoekende uw woning ontgaat bij zijn/haar speurtocht en wordt uw woning automatisch opgenomen in databestanden van collega-makelaars.
Onbeperkt aantal professionele verkoopbrochures, voorzien van diverse foto’s, plattegronden en beschrijving.
Full color raampresentatie, ook op TV, in onze prominente etalage in de binnenstad van Delft.
Plaatsing op Funda (360 graden foto’s, video, plattegrond 2D/3D formaat en Nen meetrapport. Middels onze database en online verbindingen met het Kadaster houden wij de waardeontwikkeling van uw woning nauwlettend in de gaten en zijn wij in staat de beste verkoopprijs voor u te realiseren.
Als Register Makelaar en Taxateur (RM) en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij onderworpen aan permanente educatie en kunt u een beroep doen op een onafhankelijke tucht-/geschillencommissie bij ontevredenheid over onze werkzaamheden.