Afbeelding

Boreal laser voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 52, Jaargang 21 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Michael Sosef, eigenaar van Boreal Laser, neemt vanaf aanstaande zaterdag samen met zijn dochter Manon deel aan de ScanCovery Trial, een autosportevenement, waarvan de deelnemers in zeven dagen tijd een ruim zevenduizend kilometer lange tocht dwars door Scandinavië afleggen. Het geld dat de twee met deze uitdaging binnenhalen komt ten goede aan Stichting Paqo en het Epilepsiefonds.
Voordat de rally begint hebben Michael en Manon hun Volkswagen Transporter laten beletteren door RODI reclame & belettering. “Het resultaat is prima. Een relatie beval RODI aan en we zijn tevreden. We hebben sponsors geworven voor onze tocht en het geld dat we daarmee ingezameld hebben, komt ten goede aan de goede doelen. Als tegenprestatie hebben de sponsors een stukje reclame op ons ijzeren ros gekregen. Er is plaats voor nog meer sponsors; zij kunnen zich aanmelden via sponsor@boreal-laser.nl. Bovendien kunt u ook anoniem storten op rekeningnummer IBAN NL37 RABO 0111 5088 43 ten name van Boreal Europe BV onder vermelding van ‘Sponsorgeld SCANST’.” Wilt u meer informatie over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12