Afbeelding

Dinmar Fashionstore Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 45, Jaargang 22 |

DELFT – Dinmar Fashionstore is een nieuwe en vernieuwende kledingzaak aan de Oude Langendijk 3 in Delft, die vorig weekend voor het eerst haar deuren opende.


Dinmar Fashionstore liet door RODI reclame & belettering de raambelettering en het uithangbord maken en bevestigen. De kledingzaak van Jandino Asporaat en Marcel Rocha liet daarnaast bij RODI Media hun visitekaartjes en cadeaubonnen drukken “We zijn heel erg tevreden over hoe eruit ziet”, vertelt Marcel Rocha. “Het klopt gewoon allemaal, alles is precies geworden zoals we het wilden. We zijn er blij mee.”


Dinmar Fashionstore is een toegankelijke kledingzaak, geeft Rocha aan. “We hebben voor iedereen wel wat in huis. Van het midden- tot het hoogsegment en van streetwear tot Scandinavisch design; we hebben het allemaal. Daarnaast verkopen we merken die tot op heden niet in Delft verkrijgbaar waren. We brengen echt iets nieuws in Delft en merken dat daar animo voor is. We zijn pas een paar dagen open en het valt op hoe enthousiast mensen reageren. Ze zijn blij met de modieuze en betaalbare kleding die we hier verkopen.” Zie voor meer informatie de website www.dinmarfashionstore.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12