Afbeelding

RODI VACATUREBANK Delft op Zondag helpt je zoeken naar een baan

vaste rubrieken

Editie: Week 17, Jaargang 21 |

 

DELFT – De krant Delft op Zondag helpt Delftenaren die op zoek zijn naar een baan. We leven in onzekere tijden en dat maakt een geregeld inkomen ontzettend belangrijk. Omdat veel werkzoekenden nu eenmaal niet over een heel breed netwerk beschikken, heeft Delft op Zondag besloten dat van haar in te zetten.
U kunt zich helemaal gratis opgeven voor onze rubriek ‘RODI VACATUREBANK; Delft op Zondag helpt je zoeken naar een baan’. Hoe dat werkt? Simpel. Mail een tekst van maximaal 200 woorden en vertel daarin wie u bent, wat uw opleiding en ervaring is en welk soort werk u zoekt. En natuurlijk: waarom de werkgever die de krant Delft op Zondag openslaat, juist u moet uitnodigen voor een gesprek! Doe een duidelijke foto van uzelf bij de mail en wij zorgen voor de rest. Stuur uw mail naar redactie@delftopzondag.nl en vermeld in het commentveld ‘VACATURE’. Deze week: Jurjan Ottens.
“Mijn naam is Jurjan Ottens en ik ben 21 jaar oud. Onlangs ben ik gestopt met mijn HBO opleiding MBRT. Momenteel volg ik de cursus ‘zwemleraar ABC’. Al jaren werk ik elke zaterdag ochtend als vrijwilliger bij Redeoss waar ik gehandicapte kinderen zwemles geef. Daarnaast zou ik ook graag nog wat bijverdienen. Ik ben handig in het uitvoeren van huis-tuin-en keukenklusjes. Wanneer ik werk met mensen heb ik  veel geduld en heb ik een professionele houding. Ook heb ik een goed technisch inzicht. Ik vind autorijden, ook over langere afstanden, erg leuk en heb nog nooit schade gereden. Vanaf heden ben ik beschikbaar. Ik hoop dat ik snel op een oriënterend gesprek kan komen. U kunt mij bereiken op jurjanottens@gmail.com.”

Bent u de volgende kandidaat? Stuur een mail naar redactie@delftopzondag.nl of reageer via de website: www.delftopzondag.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12