Afbeelding

Het Koningshuys biedt een prachtig programma op Koningsdag!

vaste rubrieken

Het terras van Het Koningshuys is een stuk sfeervoller gemaakt, kom het verschil ervaren.


DELFT – Het Koningshuys aan de Markt 38-42 is helemaal klaar voor Koningsdag op zaterdag 26 april a.s. Met alle ondernemers op de Markt heeft Het Koningshuys het voor elkaar gekregen om een prachtig programma samen te stellen. Van subsidie was geen sprake meer, daarom hebben de ondernemers wat dieper in de buidel getast om toch een leuk programma voor Koningsdag te organiseren. “We hebben samen met Bureau Binnenstad Delft een geweldig programma samengesteld, waarbij ook de traditionele Reveille weer plaats vindt. Op ons onlangs sfeervoller gemaakte terras, kun je op Koningsdag genieten van optredens van gave bands die de moeite zeker waard zijn”, zegt Dirk. “Vanaf een uurtje of drie zijn er optredens van Jake the Swamp, L’Chain, Mama Franco, Fragment en de Phoenix Funk Foundation. Koningsdag wordt dit jaar echt vet.”
Bij Het Koningshuys klinkt er in de periode van 30 mei tot en met 5 september iedere vrijdag live muziek. Dit kan variëren van covers en blues tot soul en funk. Allemaal bands uit Delft en omgeving. “Om een beetje leven in de brouwerij te brengen, beginnen we de eerste vrijdagavond live met Bang the Skillet”, zegt hij. “Ons menu hebben we uiteraard weer aan het seizoen aangepast. Ook dit voorjaar is er weer een driegangen keuzemenu, waaruit de gasten zelf een keuze kunnen maken van de kaart, voor een bedrag van 27,50 euro.”
Vanaf vrijdag 18 april a.s. is Het Koningshuys op de vrijdag en zaterdag geopend tot 01.00 uur. Telefoon: (015) 212 51 15. Internet: www.hetkoningshuys.eu.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12