Afbeelding

AEZE Solar voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 10, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


Jean Paul van Lierop van AEZE Solar liet onlangs zijn bedrijfsbus beletteren door RODI reclame & belettering. De bus werd voorzien van de bedrijfsnaam en logo’s. Op de achterkant prijkt reclame voor de Stichting Hiep Hiep Hoera, een liefdadigheidsorganisatie waar een deel van de opbrengst van AEZE Solar naartoe gaat. “De belettering is heel mooi geworden, ik vind dat alles perfect is gedaan. Het lijkt wel alsof ik weer een nieuwe bus heb”, zegt Van Lierop, die via de krant Delft op Zondag vernam dat RODI ook een afdeling reclame & belettering heeft. “RODI heeft echt een superservice”, merkt hij op. “Voordat ik het wist was m’n bus weer klaar.”
AEZE Solar kan worden ingeschakeld voor alles op het gebied van zonne-energie. “We leveren en plaatsen bijvoorbeeld zonnepanelen, maar ook zonnevolgsystemen. We houden ons bezig met het specialistische werk.” Mail voor meer informatie naar aezezonnepanelen@gmail.com. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12