Afbeelding

Gratis verjaardagspakket bij de Stichting Hiep Hoera

vaste rubrieken

Editie: Week 21, Jaargang 22 |

Stichting Hiep Hoera kan ook voor mensen op bijstandsniveau voor een leuke verjaardag zorgen.

DELFT – Stichting Hiep Hoera is er voor iedereen met een inkomen op bijstandsniveau. De stichting  streeft ernaar te zorgen dat de kinderen uit deze gezinnen, ondanks het weinige geld dat er te besteden is, toch een leuke verjaardag hebben. Zij kunnen namelijk bij Hiep Hoera een gratis verjaardagspakket krijgen, waarin een aantal cadeautjes zit, traktaties voor op school, versiering voor thuis en iets lekkers om een feestje te kunnen geven.

Stichting Hiep Hoera is volledig afhankelijk van donaties en is daarom op zoek naar speelgoed voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar oud en artikelen voor het pakket om het feestje vorm te geven. Daarbij kunt u denken aan slingers, ballonnen, toeters enzovoort. Maar ook snoepjes, pannenkoekmix, poedersuiker, stroopwafels, spekjes en chips.
Stichting Hiep Hoera is voor het goede doelen winkeltje, dat binnenkort geopend wordt, ook op zoek naar spullen die verkocht kunnen worden. Alles wat u tegen zou kunnen komen bij een tweedehands winkel is meer dan welkom.
Door de Stichting Hiep Hoera te helpen met speelgoed en andere spullen die u niet meer gebruikt, maakt u het mogelijk dat de kinderen een mooie dag bezorgd kan worden, dat is toch prachtig? Daarnaast is de stichting ook bezig met het verzamelen van statiegeldbonnen. Heeft u nog lege flessen liggen, dan zou het bedrijf graag het bonnetje willen hebben. Zo kunnen weer goed gevulde pakketten worden uitgedeeld.

Wie kan er aankloppen voor hulp bij Hiep Hoera?
Iedereen met een laag inkomen, zoals:
-inkomsten tot bijstandsniveau
-alle cliënten van de voedselbank
-iedereen die in de schuldsanering/schuldhulpverlening zit, onder curatele staat en leefgeld krijgt of op een andere manier budgetbeperking heeft
-u mag ook komen als u niet in Delft woont,maar u moet wel zèlf langskomen, er wordt niets opgestuurd!

Wat moet ik meenemen als ik hulp wil?
-een bewijs van uw inkomen
-indien van toepassing een bewijs van uw leefgeld/budgetbeperking
-een identiteitsbewijs van uzelf en een bewijs met de geboortedatum van uw kinderen, bijvoorbeeld een ziekenfondspasje
-twee grote boodschappentassen.

Stichting Hiep Hoera schrijft u met deze bewijzen in en de inschrijving is vervolgens een jaar geldig.

Mijn kind is bijna jarig, wat nu?
U kunt elke dinsdag langs komen van 9.00 uur tot 12.00 uur aan de Herculesweg 244B In Delft. U hoeft niet van te voren te bellen of te mailen, u kunt gewoon langskomen.
Als u bij ons komt, kunt u gratis een aantal leuke cadeautjes komen uitzoeken in het winkeltje. U kunt uw cadeautjes gelijk bij inpakken als u dit wilt. Ook krijgt u chips, limonade en slingers voor thuis en traktaties, zodat uw kind kan uitdelen op school. U hoeft uw jarige kind niet mee te nemen. U kunt in het winkeltje zelf de cadeautjes uitzoeken.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12