Kinderen ontdekken van alles in het Science Centre.
Kinderen ontdekken van alles in het Science Centre.

Vier je verjaardag in het Science Centre Delft

cultuur

Zoekt u nog een leuke locatie voor een verjaardag of schooluitje? Het Science Centre biedt een brede variatie van activiteiten en workshops aan.

Onder begeleiding van deskundige studenten en medewerkers kunnen kinderen op verschillende manieren wetenschap en techniek ontdekken en onderzoeken. Deze sluiten aan bij de nieuwsgierigheid, creativiteit en het oplossend vermogen van 9- tot en met 16-jarigen.
De verjaardag bestaat uit een spannende twee uur durende workshop, met halverwege pauze voor limonade en chips. Na afloop kan je natuurlijk zelf het Science Centre ontdekken. Verjaardag vieren kan op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en in het weekend.
Geen verjaardag maar bent u wel geïnteresseerd in de workshops? Dat kan! Het Science Centre heeft een grote hoeveelheid workshops waaraan u gemakkelijk mee kunt. Er zijn het hele jaar door workshops zoals het maken van een auto op zonne-energie of het bouwen van je je eigen zweefvliegtuig. U kunt een workshop volgen tijdens een bezoek aan het Science Centre. Op de website van het Science Centre is de agenda te vinden met daarin alle data over wanneer welke workshop wordt gegeven.
Beleef de echte wetenschap, daar draait het om bij het Science Centre. Door middel van workshops en interactieve opstellingen in het museum maken wij de bezoeker onderdeel van het museum. Als bezoeker word je uitgenodigd mee te doen en mee te denken met de ontwikkeling. Het kan hier allemaal! Het is een zoektocht, spannend en niet af, net zoals de wetenschap.
Kijk voor de mogelijkheden op de website www.sciencecentre.tudelft.nl.