Afbeelding

Tireda Timmerwerken kan u een boel werk uit handen nemen

vaste rubrieken

Editie: Week 38, Jaargang 22 |

DEN HOORN - U bent er vast al uit! Verhuizen of blijven in dit huis en wat zaken aanpakken? Voor beide opties is er een partij die u een boel werk uit handen kan nemen! Tireda Timmerwerken aan de Hoornsekade 36 in Den Hoorn is een klein bedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Jan is inmiddels 15 jaar actief in de regio aan de gang. Zoon Remi werkt al 4 jaar mee. In de loop der jaren is er een uitbreiding van projecten geweest en hebben zij steeds meer verschillende zaken op zich genomen.

 
“Zo hebben we buiten het ‘echte’ verbouwen van aanbouwen of verdiepingen ook elk jaar diverse badkamers gerenoveerd. Inmiddels hebben we daarin een ruime ervaring opgedaan. Omdat de werkzaamheden vrijwel allemaal door onszelf en in overleg met de klant worden uitgevoerd, kunnen wij een snelle en persoonlijke renovatie garanderen.”
 
Ook voor de kleinere klussen draaien Jan en Remi hun hand niet om. Zo is het vrijhangend toilet op veel plekken door hen gerealiseerd. Drains, stortdouches, inbouwkranen, maar ook het verwijderen van dat stalen bad en daar een douche van maken behoren allemaal tot de mogelijkheden. Designradiatoren of elektrische vloerverwarming, het kan allemaal.
 
Om de verbouwing ook nog aantrekkelijk te houden, blijft de BTW van 6% op verbouwingen tot medio 2015. Wilt u hiervan profiteren? Heeft u een idee en wilt u daar graag eens over brainstormen? “Bij ons staat de opdrachtgever centraal en proberen wij in constant overleg een mooi resultaat te realiseren. Bel of mail ons dus voor een oriëntatiegesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend en ook in de avonduren mogelijk.” Telefoon: (015) 285 36 83. Internet: www.tireda.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12