Afbeelding

Voor Schildersbedrijf Van Beek kan het buitenschilderwerk beginnen

vaste rubrieken

Editie: Week 20, Jaargang 23 |

Thijs van Beek van Schildersbedrijf Van Beek levert samen met zijn vader Piet nog steeds hetzelfde vakwerk als 75 jaar geleden.

DEN HOORN – Het is weer de tijd van het buitenschilderwerk. Nu de zon weer meer is gaan schijnen, zijn de omstandigheden voor schildersbedrijven ideaal om buitenklussen te doen. Moet uw huis van buiten opnieuw in de verf gezet worden? Neem snel contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Schildersbedrijf Van Beek aan de Lookwatering 52 in Den Hoorn kent een lange historie. Het bedrijf is 76 jaar geleden opgericht door Theo van Beek Sr. En is daarna overgenomen door Theo van Beek Jr. en Piet van Beek. Het eerste pand van Schildersbedrijf Van Beek bevond zich in de Hof van Delftstraat in Den Hoorn en na een tijdje verhuisde het bedrijf naar de Rijksstraatweg. Zes jaar geleden werd het huidige pand aan de Lookwatering betrokken, waar het bedrijf een loods van 285 vierkante meter tot zijn beschikking heeft. Inmiddels is het bedrijf al weer acht jaar geleden overgenomen door Piet van Beek en zijn zoon Thijs. Als vanouds leveren zij vakwerk af op het gebied van schilderen, zowel binnen als buiten, behangwerk, glas zetten en houtrotreparaties. Plafonds spuiten behoort ook tot de diensten die Schildersbedrijf Van Beek kan leveren, voor zowel particulieren als bedrijven. “De loods biedt ruimte aan één bus, een aanhangwagen, het nodige glas en steigermateriaal”, zegt Thijs. “De loods is echt voor bedrijfsmatig gebruik. Met onze klanten hebben we altijd telefonisch contact of via e-mail. Dan wordt een afspraak gemaakt, wij komen bij de klant thuis het werk opnemen en vervolgens wordt er een offerte gemaakt. Al weer een tijdje hebben we een nieuwe website, waar alles over ons bedrijf nog eens rustig kan worden nagelezen.”
Nu het mooie weer er weer aan zit te komen, gaat het buitenwerk voor Schildersbedrijf Van Beek dus weer beginnen. Dat neemt de komende tijd de belangrijkste plaats in. Telefoon: (015) 261 50 13. Internet: www.vanbeek-schilders.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12