NIRO is de afgelopen jaren flink gegroeid en blijft groeien
NIRO is de afgelopen jaren flink gegroeid en blijft groeien

Verbeter je voetbalskills bij NIRO!

  sport

DEN HOORN - In september 2020 trapten Robbie Notenboom en Kevin den Os af met hun voetbalschool NIRO. Nu, bijna twee jaar later, is NIRO een groot succes te noemen en blijft het ledenaantal alsmaar groeien. Jongens en meiden van elk niveau weten de voetbalschool te vinden om hun kwaliteiten op het veld te verbeteren én een leuke tijd te beleven. Dit weekend gaan ze weer vol enthousiaste van start. 

Als je bij NIRO komt trainen, krijg je een training op jouw niveau die bij jouw ambitie past. “We zijn een voetbalschool voor jongens en meiden, topsporters en amateurs, en ook voor kinderen met een beperking”, vertelt Notenboom. We begeleiden leden die het leuk vinden om gewoon een keer extra in de week te trainen en wat bij te leren, maar ook leden die komen trainen om alles uit hun carrière te halen. We proberen voor iedereen maatwerk te leveren en passen ons programma daarop aan.” 

Persoonlijke begeleiding
Maar NIRO is niet zomaar een voetbalschool. “Het trainen van techniek - onder meer kijkgedrag, loopscholing, afwerken en de eerste aanname - is uiteraard de hoofdzaak, maar daarnaast bieden we meer. Wij willen spelers niet alleen op het veld helpen, maar ook erbuiten als de speler daar zelf behoefte aan heeft. Wij willen een goede band opbouwen met spelers én ouders. Dat begint met een intakegesprek waarbij wordt besproken wat de doelen zijn en wat het verhaal van de speler is.” Dat die persoonlijke benadering veel positiefs teweegbrengt bij spelers blijkt regelmatig uit de reacties die Den Os en Notenboom ontvangen. “We krijgen van ouders terug dat niet alleen de voetbaltechniek verbetert, maar de kinderen ook als persoon groeien. Leden krijgen meer zelfvertrouwen, iets wat heel veel waard is op het veld en in het dagelijks leven.” 

Activiteiten
Naast de reguliere trainingen valt er bij NIRO regelmatig iets extra’s te beleven. Zo hebben leden én niet-leden deze zomervakantie mee kunnen doen aan het NIRO SUMMERCAMP, waar zij zichzelf twee dagen lang op hun eigen niveau konden uitdagen in allerlei verschillende voetbalvormen. Ook organiseerde NIRO voor het eerst een evenement speciaal voor het goede doel. “Op onze trainingslocatie bij SV Den Hoorn hebben we voor het eerst een Gambiaweek georganiseerd om spullen in te zamelen voor kinderen in Gambia, waar wij actief zijn met NIRO Gambia. Voetbalgerelateerde spullen, maar ook schoolspullen. We hopen de kinderen daarmee - net als we doen bij onze leden in Nederland - te helpen het verschil te maken op het veld en erbuiten. Ook komend seizoen kunnen onze leden weer verschillende activiteiten verwachten.”

Nieuwe trainers gezocht
NIRO is de afgelopen jaren flink gegroeid en blijft groeien. Vanwege de toename van aanmeldingen zoekt NIRO momenteel nieuwe ambitieuze trainers. Wil jij je enthousiasme overbrengen, je voetbalkennis delen en verbreden, en jezelf ontwikkelen in de voetballerij? Neem dan contact op met de heren van NIRO via info@niro-legacy.nl of via een DM op Instagram.

Lid worden?
NIRO traint op woensdag, vrijdag en zondag op het terrein van SV Den Hoorn. Trainingen zijn individueel, in duo’s en in groepsverband af te nemen. Wil jij ook je voetbalskills verbeteren en een keer gratis proeftrainen om kennis te maken? Mail dan naar info@niro-legacy.nl.

www.niro-legacy.nl
Instagram: niro_legacy

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1