<p>Kevin en Robbie met de winnaars in de categorie 11/12 jaar</p>

Kevin en Robbie met de winnaars in de categorie 11/12 jaar

5x5 toernooi NIRO groot succes

DEN HOORN - Afgelopen donderdag werd bij SV Den Hoorn het 5x5 toernooi gespeeld, georganiseerd door voetbalschool NIRO Legacy die op deze locatie huisvest. Er werd gespeeld in de categorieën 8/9/10 jaar, 11/12 jaar en 13/14 jaar. In elk van de drie kwam een kampioen naar voren, die naar huis ging met een grote beker. Elke deelnemer kreeg bovendien een mooie medaille.

Maar liefst 23 teams deden verspreid over de hele dag mee aan het door NIRO georganiseerde toernooi. Teams bestonden zowel leden als niet-leden van de voetbalschool. 

Deelnemers
“Opvallend was het grote aantal leden van SV Den Hoorn dat meedeed”, vertelt Robbie Notenboom, die vorig jaar samen met Kevin den Os voetbalschool NIRO oprichtte. Sinds afgelopen zomer is SV Den Hoorn de trainingslocatie van de voetbalschool. “In elke leeftijdscategorie was de winst ook voor spelers van deze club.” Op het toernooi speelden ook spelers die trainen bij betaalde voetbalorganisaties mee. “De deelnemers speelden potjes boardingvoetbal binnen de opblaasbare voetbalboarding. In de tijd dat ze zelf niet speelden, konden ze zichzelf vermaken op het paaltjesvoetbalveld.”

Proeftraining
NIRO traint op woensdag, vrijdag en zondag op het veld van SV Den Hoorn. Trainingen zijn individueel, in duo’s en in groepsverband af te nemen. Wil jij een keer gratis proeftrainen om kennis te maken? Mail dan naar info@niro-legacy.nl..

Het team van NIRO kijkt terug op een succesvolle eerste editie van het toernooi en is SV Den Hoorn dankbaar voor het openstellen van de faciliteiten.

www.niro-legacy.nl
Instagram: niro_legacy

Meer berichten
 
CustomHtml_1