<p>Verbeter je skills, maar heb vooral ook plezier tijdens NIRO SUMMERCAMP</p>

Verbeter je skills, maar heb vooral ook plezier tijdens NIRO SUMMERCAMP

Verbeter je voetbalskills tijdens NIRO SUMMERCAMP

DEN HOORN - Daag jezelf in de zomervakantie op je eigen niveau uit in allerlei verschillende voetbalvormen. Verbeter je skills, maar heb vooral ook plezier tijdens NIRO SUMMERCAMP. Inschrijven is nu mogelijk!

Door Cheyenne Toetenel

Wil jij in de vakantie twee dagen lang bezig zijn met voetbal? Dan kun jij niet anders dan je aanmelden voor het NIRO SUMMERCAMP op de velden van SV Den Hoorn. Dit voetbalkamp wordt voor voetballers van 7 tot en met 11 jaar georganiseerd op maandag 11 en dinsdag 12 juli van 9.00 uur tot 16.30 uur. Voetballers van 12 tot en met 15 jaar zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 juli van 9.00 uur tot 16.30 uur. De kosten bedragen 100 euro voor twee dagen, inclusief eten en drinken. Iedereen die iets heeft met voetbal is welkom, jongens en meiden, of je nu wel of niet lid bent van voetbalschool NIRO Legacy. “Je kunt eenmalig meedoen, en hoeft daarna echt niet meteen lid te worden van onze voetbalschool. Al is dat natuurlijk altijd een optie”, aldus Robbie Notenboom van NIRO Legacy. 

Het juiste moment
Een NIRO SUMMERCAMP staat al sinds dag één op de to-do list, vertelt Notenboom. “Nu is het het juiste moment om ermee te starten, zeker omdat er het afgelopen jaar veel vraag naar was. Bovendien is er eindelijk tijd en ruimte voor, nu we met onze voetbalschool gesetteld zijn op het terrein van SV Den Hoorn. Sinds vorige zomer is dit de plek waar wij onze voetbaltrainingen verzorgen. Het gaat nu ook goed met het begeleiden van talentvolle spelers naar de grote clubs, al proberen we die twee dingen zoveel mogelijk los van elkaar te zien. Niet elke voetballer heeft dat als doel en niet voor iedereen is dit haalbaar, dus we verzorgen voetbaltrainingen op verschillende niveaus. Maar het is natuurlijk tof dat we met voetbalscholen en clubs van over de hele wereld in contact staan om kennis uit te wisselen. Het is leuk om die verschillende taken te kunnen afwisselen, en nu dus ook weer de uitvoering van ons eerste voetbalkamp.”

Uitdagingen
Kinderen worden tijdens het voetbalkamp ingedeeld op niveau. “Het maakt daarom helemaal niet uit waar je voetbalt en in welk team. Wij zorgen dat je in een groep komt met kinderen waar je gewaagd aan bent.” Beide dagen ga je veel uitdagingen aan op eigen niveau. “Natuurlijk gaan we allerlei voetbaltrainingen doen. We werken aan je techniek, afwerking, kijkgedrag, spelen 1 tegen 1, werken volgens het Athletic Skills Model en spelen een voetbaltoernooi. Daarnaast doen we voetbalspellen, is er een voetbalquiz en een meet & greet met een betaald voetballer die jou tips kan geven en waar je vragen aan kunt stellen. Zo zorgen we dat de kids twee leuke dagen hebben om de vakantie goed mee af te trappen. Ze kunnen lekker met voetbal bezig zijn, plezier beleven en tegelijkertijd hun skills verder ontwikkelen. Na afloop gaan ze naar huis met een leuke goodiebag.”

Mail voor meer informatie of aanmelden naar info@niro-legacy.nl. Houd ook de Instagrampagina van NIRO in de gaten: @NIRO_LEGACY

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1