De volgende editie van het Open Toernooi  komt er weer aan
De volgende editie van het Open Toernooi komt er weer aan (Foto: )

Open tennistoernooi 2020

  sport

DELFT - Samen met zeven andere studenten organiseert Martijn Oetelmans dit jaar het jaarlijkse Open Toernooi van S.V.T.V. Tenniphil (Sanctus Virgilius Tennis Vereniging) in Delft. Ondanks dat Tenniphil van nature een studenten-tennisvereniging is, is dit open toernooi toegankelijk voor iedereen en jong en oud.

De 18e editie
Dit jaar zal de achttiende editie van het toernooi gehouden worden op de tennisbanen van sportcentrum X op de campus van de Technische Universiteit. Het toernooi zal plaatsvinden van maandag 29 juni tot en met zondag 5 juli. "Dit is een écht Delfs sporttoernooi: georganiseerd door Delfse studenten en is voor alle tennisliefhebbers in Delft en omstreken". Dit is een jaarlijks toernooi dat wordt georganiseerd door de studenten van de TU. Vorig jaar trok dit sportevenement ruim 250 deelnemers. Volgens Martijn een groot succes dus. Alleen zou Martijn het wel leuk vinden als er dit jaar meer mensen mee doen."We hopen dit jaar op meer aanmeldingen, hoe meer mensen hoe leuker het wordt".

Beginner
Ben je een beginnende tennisser? Helemaal geen probleem! Ook als je net begint met tennis kan je je ook aanmelden voor dit toernooi. Zo zegt Martijn dat het toernooi bestemd is voor tennissers vanaf niveau negen (beginnende tennisser) tot en met niveau drie (al wat ervaren tennisser).

Type wedstrijden
De partijen worden eerlijk ingedeeld, zodat je op je eigen niveau speelt. Je hoeft niet bang te zijn dat je als beginnende tennisser tegen iemand moet spelen die al jaren ervaring heeft. Er worden single, double en mix matches gespeeld.

Meer info?
U kunt zich aanmelden voor het tennistoernooi op www.tenniphil.nl/opentoernooi. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar tenniphilotc@gmail.com.

Meer berichten
 
CustomHtml_1