Logo delftopzondag.nl
Echo van Nynke Koster (foto: Koos Bommelé)
Echo van Nynke Koster (foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Door de lens van Koos!

DELFT - In opdracht van de gemeente Delft voor het themajaar over de Gouden Eeuw, heeft kunstenares Nynke Koster dit indrukwekkende kunstwerk gemaakt. Fotograaf Koos Bommelé legde dit uiteraard weer voor ons vast op beeld en dat leverde dit mooie resultaat op!

Afgelopen week lag er een groot kunstwerk van maar liefst zes en een halve meter doorsnede in de openbare ruimte achter de Oude Kerk. Nynke Koster is het gezicht hierachter. In opdracht van de gemeente Delft heeft zij dit indrukwekkende kunstwerk gemaakt welke zo Delfts is als het maar zijn kan!

Wat is erop te zien?
Het kunstwerk genaamd 'Echo', is van beton en glimmende materialen gemaakt. Het is een echt Delfts kunstwerk, want op de betonnen schijf komen verschillende Delftse monumenten terug. Zelfs de afdruk van de vloer van de kerk komt erin terug! Daarnaast zijn er ook mooi gedetailleerde schedels te zien. Het verbeeldt en weerspiegelt de verschillende zijdes van de Gouden Eeuw. Kunstwerk 'Echo' is helaas op het moment weggehaald, maar niet voorgoed, want naar verwachting zal het kunstwerk terugkeren en weer te bewonderen zijn bij de Oude Kerk in Delft! Kijk voor meer foto's van Koos op www.delftopzondag.nl

Meer berichten