Afbeelding

Summer Event Delft op zaterdag 23 mei

sport

Editie: Week 19, Jaargang 23 |

DELFT - Bij deze een oproep om op zaterdag 23 mei a.s. de zomerse sportsfeer te komen proeven op Sportpark Tanthof-Zuid. Die dag staat daar immers in het teken van ultra zomersporten: zie ervaren beachvolleyballers en internationale ultimate frisbeeërs spelen.

En speel zelf ook mee tijdens de open clinics van volleybalvereniging Kratos en de ultimate frisbeeclub Force Elektro. Voor wie de spelregels nog niet kent, wordt een uitleg gegeven, daarna leer je de basisoefeningen en kun je zelf, op heerlijke zomerse beats, een wedstrijdje spelen!

Dit alles vindt plaats:
zaterdagochtend 23 mei, 10.00-13.00 uur: gratis en open clinic beachvolleybal
zaterdagavond 23 mei, 18.00-19.30 uur: gratis en open clinic ultimate frisbee
De plaats van handeling is Sportpark Tanthof-Zuid, dat is te vinden aan de Henk van Riessenlaan in Delft-Zuid.
Iedereen vanaf 12 jaar die kennis wil maken met beachvolleybal en/of ultimate frisbee is van harte welkom!
Inschrijvingen: mail naar info@onzespelen.nl onder vermelding van de clinic waar je aan mee wilt doen (beachvolleybal en/of frisbee), jouw naam en leeftijd. Inschrijving bij voorkeur met minimaal twee personen. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 mei a.s.
Als aanvullende informatie over beide genoemde zomerse sporten vragen we jullie aandacht voor de navolgende evenementen:
Het gehele pinksterweekend staat Sportpark Tanthof-Zuid in het teken van het internationale Ultimate Frisbee Toernooi. Op zaterdag 23 mei start om 19.30 uur de show game tussen de nationale damesteams van Nederland en Frankrijk. Blijf dus na de open clinic lekker op het sportpark hangen om deze wedstrijd op topniveau te zien.
Wat betreft beachvolleybal: deze zomer vindt het WK Beachvolleybal plaats in Nederland. Ben je na de clinic enthousiast geworden, dan kun je deze zomer bij Kratos blijven trainen en spelen. En wie weet krijg jij de smaak zo te pakken, dat jij tijdens het WK Beachvolleybal in Scheveningen, op 27 juni, mee gaat doen aan het grootste beachvolleybaltoernooi ooit voor de Guinness World of Records-poging!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12