DHL, PUUR Voetbal en IJzerhandel Zwaard: een ijzersterke combinatie

  sport

Editie: Week 39, Jaargang 22 |

DHL-penningmeester Erik van Dijk, René Zwaard, Barry de Vreede en DHL-voorzitter Paul de Bree slaan de handen ineen. (foto: Roel van Dorsten)

DELFT – DHL loopt er de komende seizoenen weer netjes bij. Onlangs werden sponsorcontracten afgesloten met Barry de Vreede van PUUR Voetbal en Rene Zwaard van IJzerhandel Zwaard.


Vooral de samenwerking met IJzerhandel Zwaard is bijzonder. Rene Zwaard voetbalde namelijk veertien jaar in het eerste elftal en maakte daar vooral indruk door zijn snelheid. Voor Zwaard is het sponsorschap dan ook een manier om iets terug te doen. “Want ik heb ontzettend veel aan de club te danken. Als ik nu bij klanten ben, word ik nog regelmatig op die tijd aangesproken. Je moet de impact die het voetbal in die tijd had niet onderschatten; bij een derby tegen DHL stond het publiek vier rijen dik langs de lijn! Daarnaast staat het 100-jarig jubileum voor de deur en ook dat is speciaal.”


Maar dat is nog niet alles. “DHL is met een groep heel enthousiaste mensen bezig om weer een dijk van een jeugdafdeling neer te zetten. Daarnaast is het altijd een heel fatsoenlijke vereniging geweest. We voelen ons niks meer dan een ander en er wordt altijd met respect met elkaar omgegaan. Ik heb aan de mensen van DHL aangegeven dat een sponsorschap voor ons best bijzonder is, want wij hebben ook geen torenhoge budgetten en moeten er ook hard voor werken. DHL heeft zo’n plek in mijn hart dat ik dit contract graag sluit.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1