Afbeelding

Hans Dorjee voetbalklassement

sport

Editie: Week 3, Jaargang 21 |

DELFT – Het pak sneeuw van de afgelopen week heeft best wat roet in het voetbal eten gegooid. De ene wedstrijd gaat wel door, de andere niet. Hierdoor wordt het klassement een beetje scheef getrokken.

Maar een ding staat als een paal boven de sneeuw: op ongeveer 50 procent van de competitie (afgelopen weekend meegerekend) is de strijd bij de spelers erg spannend en die bij de keepers al helemaal! Richard Lodder van Nootdorp lijkt bij de spelers een beetje afstand te hebben genomen van zijn belagers. Pim Hoornweg van SEP volgt op gepaste afstand en Koen Göbel van Schipluiden kan op dit moment maar net aanhaken. Daar gaat in het vervolg van de competitie vast nog een spannende race ontstaan.

Bij de keepers is die race al superspannend! Simon Dijkshoorn (Schipluiden), Michael Verhoef (Nootdorp) en Erik van Paassen (Den Hoorn) geven elkaar nauwelijks iets toe. Wat vooral bij de keepers opvalt, is dat pas op de vierde plek in de tussenstand een Delftenaar te vinden is: Mike van Koppen van SEP. Dat wordt voor de Delftse trainers dus nog even stevig praten met hun doelmannen.

Er kan – als straks de sneeuw verdwijnt en de velden weer allemaal bespeelbaar zijn – nog van alles veranderen. Met andere woorden: de strijd om de hoogste eer op het Hans Dorjee Voetbalgala van 25 mei is nog lang niet gestreden!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12