Afbeelding

De voordelen van Shea Moisture shampoo voor je haar

Partnerbijdrage

Ben je iedere dag ook vroeg op zodat je kan zorgen voor de juiste verzorging van je haar? Sommige mensen maken hier graag iedere dag volop gebruik van en staan zelfs vroeger op zodat zij hun haren nog even kunnen wassen of goed in model kunnen brengen. Daarvoor zou je gebruik kunnen maken van de Shea Moisture shampoo. Dit is een bekend schoonheidsmerk en kan niet meer weg worden gedacht als het over schoonheid gaat! Het is ontstaan vanuit een familiebedrijf, begin jaren 1991 in New York. De focus ligt binnen dit merk op shampoo, maar ook op body wash en conditioner. 

Het beste voor jouw haar

Uiteraard wil jij alleen maar het beste voor jouw haar en dan heb je Shea Moisture shampoo nodig! Mocht je het product nog niet kennen, de online reviews liegen er niet om. Je komt er snel achter dat het een veelbelovend merk is. Dit komt mede omdat de shampoo geen siliconen bevat, maar ook geen sulfaten en andere schadelijke minerale oliën. Je haar zal hierdoor niet zo snel beschadigd raken. Het is ook een voordeel dat het product niet wordt getest op dieren. De geur is ook erg natuurlijk en dus zeer aangenaam. Je haren zien er na het wassen ook gezonder uit en nog meer verzorgd! 

Veel mensen die het product al gebruiken geven aan dat zij het fijn vinden om de shampoo samen met de conditioner te gebruiken, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. Het is in ieder geval prettig dat Shea Moisture voor ieder haartype een passend product te bieden heeft. Ook voor iedere krul vind je hier een passende shampoo en dat maakt je haar verzorgen nog leuker en uitdagender!

Jouw haren zijn het waard!

De producten van Shea Moisture doen veel moois met jouw haar! Het maakt niet uit of je warrig, krullend of golvend haar hebt. My Hair Shop (producten voor je haar) kan je helpen om het beste product te vinden voor jouw haar! Welke shampoo je ook kiest, het zorgt altijd voor de beste natuurlijke verzorging en de producten zijn verrijkt met fairtrade Raw Shea Butter. Een fijn ingrediënt wat zorgt voor hydratatie, versterking van het haar en intensieve voeding. Het is interessant om te kijken welke lijn het beste is voor jouw haar, dan kun jij er namelijk echt het maximale uithalen. Geniet daarom ook van dit proces, je gaat namelijk nog meer stralen als je eenmaal deze producten voor je eigen haar kunt gebruiken.