Het team van DA drogisterij Michelle
Het team van DA drogisterij Michelle

Bij DA Michelle voel jij je goed!

Algemeen

DELFT - In winkelcentrum De Hoven Passage vind je DA drogisterij Michelle. De medewerkers werken er in de meeste gevallen al jaren en weten alle ins en outs op het gebied van schoonheid en gezondheid.

Uiteraard kun je bij DA Michelle terecht voor producten als shampoo, douchegel, deodorant en make-up, maar deze Delftse drogisterij biedt nog veel meer. Deze vestiging richt zich op dit moment namelijk op de positieve gezondheid. Dat is bij binnenkomst direct terug te zien aan de grote testtafel in het hart van de winkel, waar onder meer jouw cholesterol, glucose, huid, stress en bloeddruk kunnen worden gemeten tegen een kleine vergoeding. “Het doel is om klanten zich meer bewust te laten worden van hun gezondheid”, vertelt drogist Desiree. “Aan de hand van de uitslagen kunnen wij adviezen geven met betrekking tot voedingssupplementen, of in zorgelijke gevallen mensen verwijzen naar een arts.” In de winkel is nu ook een speciale consultkamer te vinden, waar diverse activiteiten worden georganiseerd zoals bodyscans en make-up workshops. Maar activiteiten zijn óók in de winkel zelf volop te beleven. “Regelmatig komen vertegenwoordigers van diverse merken vertellen en adviseren over hun producten. Daarnaast doen wij gratis vitaliteitstests, waarbij oud-schaatser Hein Vergeer een keer per maand komt adviseren.”

Luxe merken
Naast de standaard- en gezondheidsproducten vind je bij DA Michelle ook veel luxe producten en bijzondere merken. “Zo hebben wij een parfumbar waar klanten hun eigen geuren kunnen tappen en refillen. Ook hebben wij het huidverzorgingsmerk Annemarie Börlind, mooie producten van het apothekersmerk Uriage en voedingsproducten van het sportersmerk Orangefit.”

Troelstralaan 17-19 | 015-2610521