Meroulla ontvangt u graag in haar kapsalon aan de Koornmarkt. (Foto: PR)
Meroulla ontvangt u graag in haar kapsalon aan de Koornmarkt. (Foto: PR)

M&M Kappers, de gezelligste kapsalon van Delft

Algemeen

DELFT - M&M Kappers is al 54 jaar actief in Delft. Dat is al een hele tijd. En nog steeds kun je bij ons terecht voor de laatste haarmode en trends! Bij ons is jouw haar en jouw look in vertrouwde handen.

Stijlvol stylen, dat kunnen we. Bij M&M Kappers werken we vanuit een historisch pand gelegen op de hoek van de Koornmarkt/Breestraat in het historisch centrum van Delft. Heel mooi en heel centraal gelegen dus. Want slechts enkele tientallen meters van ons pand ligt het Centraal Station van Delft. De andere richting op vind je het winkelcentrum aan het Bastiaansplein, waaronder zich een parkeergarage bevindt. We zijn dus heel makkelijk bereikbaar!

Gezellig en goed
M&M is met vlag en wimpel de meest gezellige kapsalon in Delft. We werken bij M&M Kappers met een klein, hecht team dat gediplomeerd en zeer ervaren is en de nieuwste trends op haargebied volgt. Efficiënt, vaardig en vriendelijk knippen, snijden, krullen, verven, wassen en stylen Meroulla en Wendy zowel dames, heren als kinderen. Bij M&M Kappers werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten, waardoor jouw haar gekleurd wordt in de nieuwste en mooiste kleuren. De verzorgende en stylingproducten die wij in onze salon gebruiken, kun je ook bij ons kopen voor thuisgebruik. En uiteraard voorzien we jou daarbij graag van goed advies!

Ben je klaar voor een nieuwe look? Maak een afspraak! Meroulla en Wendy ontvangen je graag!

Richtlijnen
Vanwege Corona werken we op dit moment alleen op afspraak. Uiteraard houden we ons aan alle richtlijnen van het RIVM, zodat we je veilig en goed kunnen helpen.

Studenten
Studeer jij in Delft? Dan is M&M Kappers de beste plek om je haar te laten knippen. Op vertoon van je studentenkaart krijg je 10 procent korting op knippen, of op wassen, knippen en drogen.

Gezinnen
Informeer naar onze kortingskaart voor het hele gezin! Voor slechts 7 euro per jaar krijg je een korting van 10% op alle behandelingen en producten.

Parkeren
Je kunt betaald parkeren in de parkeergarage aan het Bastiaansplein, of dichterbij op de Gasthuisplaats.

Adres
Koornmarkt 2, Delft
Tel. 015-2131860
www.mm-kappers.nl.