Afbeelding

Een PowerPoint laten maken: tips voor de huisstijl

Partnerbijdrage

Wanneer je een PowerPoint wilt uitbesteden bij een professioneel bedrijf moet deze natuurlijk passen bij de huisstijl van een bedrijf. Hoe presenteert het bedrijf zich, en wat is de visuele identiteit? Door de huisstijl te laten gebruiken voor je presentatie straal je professionaliteit uit en laat je zien dat de presentatie echt van jouw bedrijf komt. Dit geeft ook een veel betere indruk op het publiek. In dit artikel bespreken we een aantal tips om de huisstijl van jouw bedrijf meer naar voren te laten komen in een presentatie!

Huisstijl in een presentatie

De huisstijl van je bedrijf kan herkend worden door veel verschillende factoren. Zo kan je natuurlijk denken aan de makkelijkere dingen zoals het logo en de bedrijfsnaam, maar ook bijvoorbeeld de vorm van het logo of de kleur. Door deze kenmerken terug te laten komen in de presentatie geef je de PowerPoint een eigen stijl die alleen past bij jouw bedrijf. Dit is uniek en straalt professionaliteit uit. Wanneer je een presentatie laat maken door een professional en de huisstijl wilt gebruiken moet je hier zeker op letten.

De huisstijl kan in veel vormen terugkomen in de presentatie. Veel bedrijven of instellingen kiezen ervoor om het logo en de bedrijfsnaam voor te laten komen in de presentatie. Dit wordt vaak gedaan boven in een hoekje. Verder kan je er ook voor kiezen om de achtergrond of standaardvorm van de presentatie de kleur van je bedrijf te geven. Sommige bedrijven hebben een duidelijke unieke kleur die voorkomt in het logo. Deze kan terugkomen in de presentatie.

Wanneer je een powerpoint laat maken door een professional houdt het team rekening met je wensen. Een PowerPoint laten maken bij Mr.Prezident is hiervoor de beste keuze. Het team gelooft in transparantie en houdt rekening met je wensen. Als je de huisstijl van je bedrijf uitlegt en graag wenst op de presentatie creëert het team een unieke presentatie door gebruik te maken van deze stijl. Zo laat je het publiek zien dat je voor je bedrijf presenteert en maak je gegarandeerd indruk met een prachtige presentatie.

Een presentatie uitbesteden

Het maken van een presentatie kan aardig veel geld kosten. Je moet als eerst de hele verhaallijn uitwerken en vervolgens ook nog de juiste afbeeldingen en foto’s toevoegen aan de PowerPoint. Ook is een mooi ontwerp erg belangrijk. Als je een belangrijke klus hebt en ook nog eens moet focussen op het maken van een PowerPoint kan je niet altijd het resultaat bereiken waar je naar op zoek bent.

Hoogwaardige PowerPoints voor een betaalbare prijs laten maken kan bij de website van Mr.Prezident. Een persoonlijke aanpak met goede communicatie zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Er wordt een inschatting gedaan op de prijs voordat de presentatie wordt gemaakt en door de prepaid betalingsmethode weet je zeker dat je niet te veel geld uitgeeft. Ben je benieuwd naar hoe deze presentaties eruit komen te zien? Bezoek dan snel de website van MrPrezident en bekijk wat ze voor je kunnen bieden.