Afbeelding

Het belang van een Magento webshop specialist binnen financiële dienstverlening

Partnerbijdrage

Als je een bedrijf hebt of werkzaam bent binnen de financiële dienstverlening dan ben je dagelijks bezig met belangrijke gegevens van klanten. Je wilt niet dat die gegevens allemaal zomaar op straat komen te liggen. Daar ga jij niet vrolijk van worden maar de klant zelf ook niet. Binnen de financiële dienstverlening vallen onder andere banken, pensioenfondsen en verzekeringen.

Wat is Magento eigenlijk?

Magento is een open source CMS die gebruikt wordt voor het opzetten van webshops. Het is tot nu toe het platform wat het meest effectief is. Met Magento kun je in alle soorten en maten webshops ontwikkelen. Het beheert de webshops tot in de meest kleine details die jij je maar kunt bedenken en ver daarbuiten. 

Magento maakt geen gebruik van vage codes van derden waardoor het inbreken op jouw webshop makkelijker wordt. Dit is juist waarom Magento 2 is ontwikkeld zodat dit allemaal niet hoeft. 

Veiligheid is van zeer groot belang

Binnen de financiële sector is veiligheid van een zeer groot belang. Daarom is het niet gek dat daar extra veiligheid een zeer grote vereiste is. Een Magento webshop specialist is zeer belangrijk binnen de financiële dienstverlening. Juist omdat die precies weet waar hij of zij mee bezig is. De veiligheid binnen het platform Magento 2 is zeer groot. Dit is dan ook de reden dat er binnen de financiële sector vaak wordt gekozen voor Magento 2.

Wanneer je een webshop op wilt laten zetten dan is deze veiligheid van een groot belang maar niet alleen daar maar voor. Magento 2 bied je meer dan alleen maar een platform waar je een webshop mee kunt bouwen. 

Kan je zelf een webshop opzetten met Magento?

Alles kan natuurlijk maar of dat dit iets is wat je ook echt zelf moet doen daar zetten wij zo onze vraagtekens zo. Zoals vroeger het spreekwoord vaak werd gebruikt “schoenmaker blijf bij je leest” kunnen we dit nu eigenlijk ook wel weer gebruiken. Doe waar je goed in bent! Wil je een goede en veilige Magento 2 webshop op laten zetten laat dit dan aan de Magento 2 expert over. 

Bij wie moet je wezen om een goede webshop op te laten zetten

Wil je een goede webshop op laten zetten en wil je dat daar het Magento 2 platform voor wordt gebruikt? Je kunt dan het beste contact opnemen met een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd. Op zoek naar een Magento expert? Neem contact op met Vendic. Zij kunnen jou zeer zeker verder helpen en zullen samen met jou er alles aan doen om jouw webshop naar de top te brengen op een zo veilig mogelijke manier.