In de Van der Goes Slaapstudio vindt u een ruim assortiment aan bedden en slaapgerelateerde artikelen
In de Van der Goes Slaapstudio vindt u een ruim assortiment aan bedden en slaapgerelateerde artikelen Foto: Cheyenne Toetenel

Studio van der Goes Slapen helpt jou aan een goede nachtrust!

Algemeen

NOOTDORP - De naam Van der Goes is al 84 jaar een begrip in Nootdorp op het gebied van wonen. Wat je wellicht nog niet weet, is dat Studio van der Goes sinds de verhuizing naar de Kruisweg 7-9 ook een zeer uitgebreid slaapassortiment heeft. 

Studio van der Goes is sinds twee jaar geleden gevestigd in het nieuwe pand, met op de eerste etage een mooie slaapafdeling van bijna 500 vierkante meter. In deze Nootdorpse showroom vind je betaalbare bedden van goede kwaliteit van Nederlandse topmerken als Auping, Pullman, Mline en Steel&Stocking. Vanaf volgende maand behoort ook het Belgische merk Beka tot het assortiment. Daarnaast kun je bij Van der Goes terecht voor al jouw bed- en badtextiel van het merk Vandyck. Van der Goes heeft een ruime collectie hoofdkussens, dekbedden, dekbedovertrekken, handdoeken en badjassen.

“Bij Studio Van der Goes nemen wij uitgebreid de tijd om je te voorzien van persoonlijk advies”, vertelt slaapadviseur Roel Epskamp. Epskamp weet waar hij het over heeft, na ruim 40 jaar een eigen zaak te hebben gehad in de beddenbranche. “Een bed is een investering. Een matras gaat ruim 10 jaar mee, een onderbox kan zelfs 25 jaar meegaan. Het is dan ook noodzaak om het ideale bed te vinden voor de klant, met de juiste ondersteuning en ventilatie. Wij laten je voelen wat de verschillen tussen de matrassen zijn en geven je advies wat het best bij jou past. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen welk bed goed voelt.” Maar wat nu als je partner een totaal andere voorkeur heeft dan jijzelf? “Ook daar zijn tegenwoordig oplossingen voor”, vertelt Epskamp. “Diverse merken bieden matrassen aan met exact dezelfde look, maar een andere kern. Toch liever één groot matras? Ook dat kan. Pullman, Auping en Beka bieden matrassen aan met aan beide kanten een andere kern, zodat beide personen fijn liggen.” Heb je een matras aangeschaft en blijkt naderhand toch dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt, kan je bij Van der Goes binnen 2 maanden nog overstappen naar een andere hardheid of type matras. Het oude matras wordt in dat geval gerecycled.

Stap gerust eens binnen zodra de lockdown voorbij is. Bij voorkeur liefst een afspraak maken viawww.studiovandergoesslapen.nlof 015-3108241, zodat slaapexperts Roel Epskamp en Mirella Heijsteeg echt de tijd voor je kunnen nemen. Nu vrijblijvend advies nodig? De slaapexperts komen graag bij jou thuis. Bovendien kun je via de website producten van Vandyck bestellen, het thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Voor producten uit de opruimingsfolder op de website kun je bellen of mailen (info@studiovandergoesslapen.nl) en vragen naar de beschikbaarheid.