Afbeelding

Waarom kiezen steeds meer webshops voor het gemak van een labelprinter?

Partnerbijdrage

Voor het verzenden van producten of artikelen heb je niet alleen geschikt verpakkingsmateriaal nodig, maar ook een verzendlabel. In het verleden had je voor het printen van een label ook een printer met inkt nodig om het verzendetiket te kunnen printen. Gelukkig kan dit ook anders. Als je gebruikmaakt van de Dymo 11354 labels, hoef je geen inkjet printer aan te schaffen, maar kun je volstaan met een labelprinter zonder inkt. Geen inkt nodig hebben, kent als bijkomend voordeel dat je nooit zonder print vloeistof komt te zitten op het moment dat een pakket toch écht de deur uit moet.


Hoe werkt het Dymo label?

Bij deze etiketten gaat het om gebruik via thermiek. Dit betekent dat er voor de Dymo labels geen inkt, maar warmte wordt gebruikt. De temperatuur wordt gebruikt om het etiket te lezen, zonder dat daar inkt aan te pas hoeft te komen. Het gemak van dit product heeft zich al bewezen bij onder meer de medische wereld, maar ook bakkers hebben de positieve eigenschappen inmiddels ontdekt. Bij aanschaf van dit product ontvang je de labels op een rol. Wil je iets gaan versturen? Zorg dan dat je een passende inktloze printer aanschaft en je kunt de verzending zonder problemen laten verlopen.

Voordelen labelprinter

Dat het gebrek aan inkt een echt voordeel is ten opzichte van doorsnee printers is wel duidelijk. Een labelprinter kent echter nog meer positieve punten. Zo is het energieverbruik van dit type printers laag. Wil je ook labels laten printen? Je zult aangenaam verrast zijn door de snelheid waarmee het printen plaatsvindt. Het uiteindelijke resultaat is een hoogwaardige print. 

Dymo labelprinter

Geheel passend bij jouw gebruik, kun je kiezen uit een groot aantal printers, die alleen geschikt zijn voor de door jou gekozen etiketten. Zo kun je kiezen voor een snoerloze printer, maar ook een combinatie printer is mogelijk. De combinatie printer is een zogeheten duo labelprinter. Een duo labelprinter heeft ruimte voor zowel een taperol, als een labelrol. De keuze voor een Dymo labelprinter is dus sterk afhankelijk van de functies die jij nodig hebt voor je verzending. 

Label printer bestellen

Ben je overtuigd van het gemak van een label printer? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden en koop de labelprinter die jij het meest geschikt acht. Bij de aflevering is de kans groot dat het pakketje is voorzien van een Dymo label.