Nooit gewoon een nummer: 'Bij Garagebedrijf Citonda kennen wij de klant nog echt'
Nooit gewoon een nummer: 'Bij Garagebedrijf Citonda kennen wij de klant nog echt' (Foto: )

'Bij Citonda kennen wij de klant nog echt'

  lopende zaken

DELFGAUW - In Delfgauw, aan de Noordeindseweg, vind je Garagebedrijf Citonda, het bedrijf dat in Delft en omgeving al meer dan 40 jaar dé specialist is in het merk Citroën. Dit bedrijf, dat persoonlijke service voor de klant op nummer één heeft staan, heeft zich sinds kort aangesloten bij Eurorepar.

Door zich aan te sluiten bij Eurorepar, heeft het bedrijf nu de beschikking over een grotere technische kennis en middelen om auto's van ieder merk en type te onderhouden en te repareren. Citonda is één van de nieuwe partners van dit netwerk in Nederland en is daar erg blij mee: "Eurorepar kan ons geweldig steunen in de serviceverlening naar onze klanten toe, met name de niet-Citroën rijders", aldus Wilma Hekkema van Garagebedrijf Citonda. Niet alleen geniet het bedrijf van de kennis en kunde, ook kunnen de technici nu gebruikmaken van het grote assortiment scherp geprijsde onderdelen van Eurorepar.

Service
Natuurlijk is Garagebedrijf Citonda blij met de uitbreiding, maar de goede service voor de klant blijft voorop staan. Er is altijd tijd voor de klant en openheid is zeer belangrijk: "Wij hebben een open werkplaats waar de klant nog welkom is en eventueel met een monteur kan babbelen." Bij Citonda kunt u terecht voor reparatie en onderhoud, het wisselen van banden, bandenopslag, APK, EOBD uitlezen, demonteerwerk, klein schadeherstel en trekhaakmontage. Ook zijn er diverse betrouwbare occasions op voorraad die standaard worden afgeleverd met een nieuwe APK. Garagebedrijf Citonda levert al meer dan 40 jaar op eerlijke wijze een goed product en blijft dat doen nu het zich heeft aangesloten bij Eurorepar: "Onze betrouwbaarheid en uitmuntende service willen we nu ook graag aan niet-Citroënrijders laten zien."

Meer berichten
 
CustomHtml_1