Voor stoelen en banken naar Inter Comfort! (foto: Inter Comfort)
Voor stoelen en banken naar Inter Comfort! (foto: Inter Comfort) (Foto: Photographer: Marjon Steenberge)

Inter Comfort specialist in lekker zitten!

  lopende zaken

DELFT - Al meer dan 30 jaar is Inter Comfort een begrip in Delft en omstreken. Het is dé speciaalzaak op het gebied van zitcomfort.

In de winkel heb je keuze uit meer dan 50 verschillende relaxfauteuils. Deze zijn allemaal te leveren in de maten XSMALL t/m XLARGE in alle kleuren, stof of leder. Ook de banken zijn in meerder zithoogtes te leveren. Voor iedere portemonnee en dit alles met 3 jaar garantie!

Private shoppen
Inter Comfort is zes dagen in de week geopend. "U bent dan van harte welkom", zegt Marcel Struik van Intercomfort Delft. "Zolang het coronavirus heerst in Nederland en u wilt toch een lekkere stoel of bank kopen, dan kunt u ook bij ons private shoppen. U kunt dan telefonisch een afspraak maken en u bent als enige klant in de winkel. Zo kunt u de komende tijd heerlijk zitten!"

Tafels en kasten
"Nieuw in ons assortiment is ons tafel concept! Hierbij kunt u uw tafel zelf samenstellen uit vele onderstellen, zoals hout of metaal, in alle maten en in wel 24 kleuren! Dus, als u een kleine tafel zoekt, bijvoorbeeld 80 x 80 cm of juist een grote tafel van 300 x 100 cm, bij ons kunt u altijd slagen! Ook in ons assortiment: boomstamtafels en uitschuiftafels."

Inruil/korting
Uw oude bankstel of stoel is geld waard. "Wij geven u een inruil/korting voor uw oude zitmeubelen. Dat kan oplopen tot wel 300 euro. Als we de nieuwe bank komen brengen, nemen we gelijk uw oude bank/stoel mee retour. Zo hoeft u niet te sjouwen en is alles in een keer geregeld! Kijk, dat is nou service!"

Inter Comfort Meubelen
Van Foreestweg 10 – 14 in Delft
015 2136109
www.intercomfort.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1