Afbeelding

MAKRO Delivery bezorgt de artikelen tot in de keuken van de horecabedrijven

lopende zaken

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

Manager Jacob van Putten bij twee van de vijf trucks van MAKRO Delivery.

DELFT – Veel horecabedrijven maken sinds vijf jaar dankbaar gebruik van MAKRO Delivery. De groothandel aan de Schieweg werkte voorheen met een systeem van Cash and Carry. De ondernemer haalt alle benodigde artikelen, betaalt en neemt ze vervolgens zelf mee. Met MAKRO Delivery gaat dat heel anders. “We hebben hiervoor een samenwerking met een groot aantal horecabedrijven”, geeft Jacob van Putten aan. De manager van de afdeling Delivery vervolgt met: “De ondernemers plaatsen bestellingen via onze online catalogussen. Hierdoor kan hij helemaal zelf bepalen hoe hij het wil hebben. Er is een keuze uit 50.000 verschillende foodgerelateerde artikelen, zoals groenten en fruit, vis, vlees, zuivel en kruideniersgerelateerde artikelen.” De bestellingen worden bij de horecabedrijven afgeleverd, zodat de ondernemer zelf helemaal geen sjouwwerk meer heeft. “Onze bezorgservice heeft vier grote bussen en de artikelen worden tot in de keuken gebracht. We willen graag behulpzaam zijn, dus zijn niet klaar voordat alles netjes bij de ondernemer in de keuken staat.” Bij MAKRO Delft werkt een groot aantal specialisten op de gebieden koffie, wijn, kaas, vlees en vis. Allemaal hebben die veel kennis van hun vakgebied. Van Putten vindt het leuk om te zien, dat de horecaondernemers met de MAKRO-specialisten een heel goede wisselwerking hebben. “Er is bijvoorbeeld vaak een leuke uitwisseling van mogelijke toepassingen van de producten”, legt hij uit. “Behalve foodgerelateerde artikelen, kunnen we overigens ook een compleet terrasmeubilair en bijvoorbeeld koelkasten bij de horecaondernemers bezorgen. Kijk voor meer informatie over de groothandel op www.makro.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12