Afbeelding

Het gewone leven begint weer voor Baaf Automotive, de Ondernemer van Delft 2014

autonieuws

Editie: Week 49, Jaargang 22 |

Baaf Automotive heeft 1.000 vierkante meter vloeroppervlak, waar onder andere een groot arsenaal auto’s in het goedkope segment opgesteld staat.

DELFT – Niemand kan het ontgaan zijn. Baaf Automotive is tijdens de Kracht van Delft verkozen tot Ondernemer van Delft 2014. Een evenement dat tot stand is gekomen door de samenwerking van Rabobank, VNO-NCW, MKB en Rodi Media ZH.
Een prachtig resultaat voor een nog jong bedrijf. Voor de eigenaren Manfred Bavelaar en Joost Noordam was de omschakeling van de euforie naar het normale dagelijkse bedrijfsleven wel groot. Maar met veel werklust zijn hij en zijn team de daarop volgende dagen weer aan de slag gegaan. “We zijn nu vier jaar bezig en hebben inmiddels een bedrijf met 1.000 vierkante meter aan bedrijfsruimte”, begint hij. “We hadden ons zeker niet als enige bedrijf ingeschreven voor deze verkiezing en daarom was de blijdschap des te groter toen we tot winnaar werden uitgeroepen. We waren daar trouwens helemaal op onze plaats, omdat we veel MKB-bedrijven als klant hebben voor het onderhoud van hun auto’s.”
Dit werkterrein binnen zijn bedrijf wil Bavelaar steeds verder uitbreiden. Door flexibeler en goedkoper te werken dan andere bedrijven, denkt hij steeds meer MKB-bedrijven aan zich te kunnen binden. “Daar zit de groei in voor ons bedrijf”, denkt hij. “We kunnen bedrijven namelijk duizenden euro’s per jaar besparen voor wat betreft het onderhoud. Om dat nog eens goed te benadrukken, hebben we ons ingeschreven. En het resultaat is dan natuurlijk fantastisch. Na afloop kreeg iedereen een informatiemap van Baaf Automotive mee.”
Het bedrijf is verder ijzersterk in de verkoop van goedkope auto’s tot 5.000 euro. Dit is echt een specialisatie van Baaf Automotive, waar je bijvoorbeeld al een heel goede auto voor slechts 1.000 euro kunt aanschaffen met een nieuwe APK en garantie. “Voor ZZP’ers is dat in de winter heel aantrekkelijk, als het toch te gevaarlijk en te koud wordt om op de scooter te rijden.”
Momenteel is Baaf Automotive bezig met het opzetten van Verkoopmijnauto.nl, waarmee je auto op vijftien verschillende sites te koop staat en je zelf de juiste koper uit kunt zoeken. “Ik heb veel vertrouwen in de toekomst. En kan tegen iedereen alleen maar zeggen: bespaar op je onderhoud en kom naar Baaf.”

Baaf Automotive
Vrijebanselaan 33
(015) 215 96 96
www.baafautomotive.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12