Afbeelding

Gratis meezingen met Popkoor All Voices

kijk op de wijk

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

Het popkoor All Voices uit Tanthof.

DELFT – In de wijk Tanthof repeteert popkoor All Voices wekelijks op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in basisschool De Eglantier aan de Derde Werelddreef 29 in Delft. Vanaf 10 februari a.s. kan iedereen die eens kennis wil maken met het koor de gehele maand gratis meezingen om zo een goede indruk te krijgen van de sfeer en de zangmethode die wordt gehanteerd. Meer weten? Mail dan naar info@vocaalregionaal.nl, bel naar (06) 515 057 68 of kijk op www.allvoices.nl.

Het koor maakt onderdeel uit van Vocaal Regionaal en gebruikt een professioneel vocaal auditief systeem. Ieder koorlid krijgt de songs door middel van MP3-bestanden digitaal aangereikt en kan op een voor hem/haar geschikt moment repeteren: thuis of in de auto. Er wordt gezongen zonder notenschrift. Hierdoor is zingen bij het popkoor leuk voor mensen met én zonder koorervaring.
Het is laagdrempelig en geschikt voor iedereen van 16 tot 88 jaar. Per liedje bepaalt men zelf bij welke stemgroep men denkt dat de eigen stem past. Later kan altijd nog van stemgroep worden gewisseld.
Er wordt aan kwaliteit gehecht. Per stemgroep zijn de songs door professionals ingezongen. De arrangementen. doorgaans vierstemmig, zijn gevarieerd. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popsongs uit de jaren zestig en zeventig tot heden. Je kunt hierbij denken aan nummers van The Beatles, Supertramp, Electric Light Orchestra, Maroon 5, Krezip, Robbie Williams en Van Dikhout en dergelijke. Diana is de zangcoach/dirigente van het koor en heeft haar opleiding aan het conservatorium in 2012 succesvol afgerond.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12