Afbeelding

Vital Fitness begint het nieuwe jaar met een frisse wind!

advertenties

Editie: Week 2, Jaargang 23 |

IN KADER
Abonnementsprijzen
Nieuw! Speciaal abonnement voor de vergeten groep van 65+ ers. Onbeperkt sporten van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur – 10,95 euro per maand
Nieuw! Het losse maand abonnement. Onbeperkt sporten per maand zonder verlenging – 30 euro per maand
Kwartaalabonnement – 23,25 euro per maand
Eénjarig abonnement – 19,25 euro per maand
Tweejarig abonnement – 16,95 euro per maand

DELFT – Vital Fitness, zo heet het fitnesscentrum aan de Beethovenlaan 230 sinds mei 2014. Het is een fitnesscentrum voor de wijk Buitenhof en omstreken, waar je op een ongedwongen manier kunt sporten en werken aan je conditie. Al vele, vele jaren was hier een fitnesscentrum gevestigd, maar sinds mei vorig jaar is er een frisse wind gaan waaien. “Uiteraard met overal nieuwe logo's”, vertelt manager Rick Kassels. “Het hele pand is binnen en buiten geheel opgefrist!
In het komende jaar geldt bij Vital Fitness de Lid voor Lid Actie. Dit betekent dat je zelf een maand lang gratis kunt sporten voor elk nieuw lid dat je aanbrengt. Lukt het je om twaalf nieuwe leden aan te brengen? Dan mag je dus twaalf maanden, of te wel een jaar lang, gratis sporten! Ieder nieuw lid dat zich inschrijft, mag overigens de eerste maand ook helemaal gratis sporten!
Manager Rick Kassels heeft een deskundig team fitnessinstructeurs. Het is een echt fitnesscentrum voor de buurt, waar de bewoners van de wijk Buitenhof makkelijk even binnen stappen om aan hun conditie te werken. Een gezellige en warme sfeer, waar iedereen elkaar kent en aan zijn eigen training kan werken. Van 15-jarigen tot 80-jarigen, van alle afkomsten, iedereen gaat hier gezellig met elkaar om. “In ons centrum staan alleen fitnessapparaten van Precor, een Amerikaanse leverancier van fitnessapparatuur”, zegt Kassels. “Te gebruiken voor cardio- en krachttraining onder persoonlijke begeleiding. Elke dag zijn de begeleiders aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.”
Vital Fitness heeft diverse interessante abonnementsvormen. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement afsluiten voor een jaar voor 19,25 euro per maand, voor twee jaar voor 16,95 euro per maand, maar ook voor een kwartaal voor 23,25 euro per maand. Ook een tienrittenkaart voor 37,50 euro behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kun je iedere dag van acht uur ’s ochtends tot half elf ’s avonds onbeperkt sporten en gebruik maken van de douches en kluisjes. En na afloop aan de bar een kopje koffie, thee, een shakeje, een flesje jus d’orange of een sportbite gebruiken. Kom gerust een dag proef sporten!
Vital Fitness is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag van 9.00 tot 14.00 uur.
Bedrijf: Vital Fitness
Adres:  Beethovenlaan 230
Telefoon: (015) 820 09 69
Internet: www.vitalfitness.nl

IN KADER
Dieter Balluff komt oorspronkelijk uit Duitsland. Hij heeft een Nederlandse vrouw, die is opgegroeid in Delft. Na een tijdje samen in Duitsland gewoond te hebben, zijn ze 46 jaar geleden weer in Delft komen wonen, in de Buitenhof wel te verstaan. Al vele jaren is Dieter een trouwe klant van het fitnesscentrum op deze plaats, nu Vital Fitness geheten. De inmiddels 69-jarige Dieter heeft vijftien jaar geleden een hartinfarct gehad en is daarna nòg vaker naar het fitnesscentrum gekomen. “Ik heb een jaarcontract”, zegt hij. “Dat betekent dat ik hier kan komen wanneer ik wil, zelfs op zondag. In het weekend kun je hier van negen uur 's ochtends tot twee uur 's middags komen sporten. Ik ben zeer tevreden met de vernieuwingen in het fitnesscentrum. Het is leuk dat dit centrum vooral ook een sociale functie heeft. Dit centrum staat midden in een wijk, je kunt er makkelijk komen en veel bezoekers kennen elkaar vanuit de wijk. Hierdoor is er een leuk contact mogelijk. Je ziet hier bijvoorbeeld ook veel oudere mensen, die hier gewoon wandelend naar toe kunnen komen. Dat is toch prachtig, dat je ook op je oude dag gewoon op een laagdrempelige, leuke manier kan blijven sporten!”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12