<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Editie 2019 van I love Music wordt 'Keigoed!' (Foto: PR
Editie 2019 van I love Music wordt 'Keigoed!' (Foto: PR (Foto: )

Festival I Love Music keert terug in Delft

  cultuur

DELFT – Festival I Love Music is terug van weggeweest! Op zaterdag 29 juni is er van 15.00-23.00 uur een knalfeest op het buitenterrein van DVV aan de Kerkpolderweg 12.

Daarmee keert een door velen gewaardeerd festival weer terug in Delft. Tussen 2012 en 2016 werd het festival al vier keer georganiseerd, maar in 2016 kwam hier een einde aan doordat de gemeente geen vergunning verleende.
I love music is indertijd ontstaan uit enthousiasme van een aantal voetbalvrienden, waaronder Edward Polanen. "En het is altijd een feest geweest: Altijd een goede sfeer, goed georganiseerd met goeie muziek en dj's, op een gezellig festivalterrein." Polanen gaf niet op en heeft het afgelopen jaar een goed gesprek gevoerd met de gemeente. En met succes, want dit jaar is weer een vergunning afgegeven. Daarna is Edward als een razende aan de slag gegaan om het festival te organiseren met "keigoeie dj's".

Veelgevraagde dj's
Het entertainment is deze middag en avond in handen van YTShowtime entertainment en een aantal lokale en bekende dj's geven acte de présence. Zo komen bijvoorbeeld Marvinski en DJ AjeN. Marvinski wordt veel gevraagd op festivals in de omgeving. Zo was hij aan het werk te zien op Oranjekoorts en het DIOS lentefeest. Datzelfde geldt voor DJ AjeN. Daarnaast komen twee zeer bekende dj's Don Cartel en Outsiders. Don Cartel heeft een contract bij Spinnin Records. Outsiders is onder andere bekend van de Rebel City feesten. Natuurlijk is er de 29e voldoende eten en drinken verkrijgbaar en is ook de roemruchte Special The CocktailBar weer terug. "En zoals het er nu uitziet wordt het prachtig festivalweer de 29e."

Tickets
Kortom, een festival dat je niet mag missen! De minimum leeftijd om toegang te krijgen is 18 jaar (controle vindt plaats aan de poort). Tickets € 20,00 zijn te verkrijgen via http://www.ep-events.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>